Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

От дълго време въздишах по козметиката на Lush , следях какво пишат другите момичета в блоговете си и се любувах на снимките им. Благородно ...

Най-после и аз си имам Lush

От дълго време въздишах по козметиката на Lush, следях какво пишат другите момичета в блоговете си и се любувах на снимките им. Благородно завиждах на дамите от София, които имат възможност да посетят магазина на Lush и да се потопят във всичките чудеса, които предлагат там.




Но.... когато човек силно желае нещо, то в крайна сметка рано или късно се сбъдва. И при мен тази максима подейства и след един конкурс на страничката на Lush станах победител и горд собственик на Lush Stardust. Все още не съм ги опитала, пазя си ги за специален случай, да се чете "когато съм в подходящо настроение и вкъщи няма никой". Надявам се да е скоро, така че очаквайте публикации за всеки от продуктите, макар че надали мога да ги използвам всичките наведнъж.

Ето и описанието им, което милата и много готина Филис ми изпрати в отговор на моето запитване кое за какво се използва:


Така, имате една звездичка на пръчка - това е топящо се блокче за вана (и коритце, разбира се) - разбърквате водата с него до желаното количество аромат и балончета и оставяте настрана да изсъхне до следващия път.

После има една зелено-розова планинка - това е пяната за вана, която е и прекрасно сапунче, ако на някой му харесва.

Синьо-розовият конус са соли за вана, с диня и мандарина, който съдържа нашият супер готин и патентован хартиен сапун.


Сапунчето е синьо триъгълниче с бели топчета - грейпфрут и липа за спокойна и чистичка кожа.
Шишенцето е с лимитираният ни душ-гел с ванилия, който прави и косата мекичка и уханна и е идеален за всички.

И накрая, след всичкото къпане и аромати, едно малко блестящо сърчице - масло за тяло с иланг-иланг, жасмин, какао, шеа и куп други красоти, прави кожата мекичка като пух и цялата искряща като на русалка Може да се ползва по цялото тяло, по лицето, в косата и общо взето където ви хрумне.

В кутията, за да предпазват продуктите, има едни като зрънчо, казват сев еко флоу и са от картофи. Децата могат с малко влага (капка вода) да ги залепят една за друга и да си правят фигурки. Можете да наторявате и цветята с тях, като ги нахвърляте върху почвата и поливате отгоре.

Оставям останалото на въображението ви!

Звучи просто божествено и нямам търпение да ги пробвам. "Добрите хора" от БГ пощи малко се бяха попрестарали в лашкането на колетчето ми в резултат на което продуктите не са в най-добрият си вид.


В допълнение към всичките тези прекрасности днес си взех Арганово масло, с което се сдобих благодарение на Поли и то също чака да влезе в употреба.

4 коментара:

  1. Честито! Много готини неща, особено вълшебната пръчица :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни неща!Да си ги ползваш с удоволствие!Искам и аз Lush във Варна :(

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! Прекрасна кутийка пълна с вълшебства! :)

    ОтговорИзтриване