Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Моите постове за нови придобивки са толкова редки, че не ги кръщавам на месеците, а директно на сезоните. Нищо чудно и годишни да почна да г...

Нови придобивки есен 2017



Моите постове за нови придобивки са толкова редки, че не ги кръщавам на месеците, а директно на сезоните. Нищо чудно и годишни да почна да ги правя и то не защото чак толкова рядко купувам козметика, а защото рядко се събират по няколко нови неща. Обикновено вземам едно-две и после пиша публикация за тях. Сега са малко повече и следващия път ще са сигурно чак за Нова година, ако реша да се поглезя с някакъв козметичен подарък или евентуално абонаментна кутия, зависи какво съм изразходвала от наличните си продукти.

Накратко ще ви споделя какво си взех в началото на есента и първи впечатления от нещата, които съм почнала да ползвам:

1. Хидратиращ крем за лице от Bio Cosmetics - супер приятно впечатление ми направи марката. Като се почне от бурканчетата на продуктите, през състава и милото отношение на хората зад козметиката. Кремчето ме спечели с аромат, консистенция и разбира се с добра грижа за кожата ми. Ползвам го с удоволствие всеки ден и много му се радвам.

2. Вторият продукт е на същата марка, взех ги в комплект - гел за околоочния контур с алое вера и розово масло. Същите суперлативи казани по-горе важат и за него. Определено това няма да е последната ми поръчка от Bio Cosmetics, чакам сега и един крем-дезодорант от тях, а после със сигурност ще пробвам и нещо друго.



3. Като говорим за крем дезодорант, следващата ми придобивка е точно такава. По препоръка във фейсбук страницата на блога, си взех за проба този на A for Avocado. Ползвала съм го едва няколко дена, но вече съм влюбена и в него. Предпазваме от неприятната миризма при изпотяване, страхотна консистенция има, състав, аромат, божествен е просто. Сега и мъжът ми иска да му поръчам мъжкия вариант, след като му похвалих моя и впоследствие ще ви споделя впечатленията и на двама ни.

4. Ексфолираща маска за лице ArganYCa - писах преди време за нейното другарче Ексфолиращ душ гел с масло от арган и кафе. Започна да ми липсва аромата му и реших да разнообразя с тази маска. Тя е негов по-нежен вариант, от което трябва да стане ясно, че разбира се ми харесва.



5. Био шампоан с хамамелис Fleurance Nature - нищичко не знам за марката, поддадох се на импулса да оправдая едни пари във Fashion Supreme, които изненадващо за мен предлагат и козметика наред с модните артикули и аксесоарите. Шампоанът е подходящ дори за деца, води се gentle shampoo, защото запазва хидролипидния слой на кожата на главата. За момента ми служи добре, без да е нещо невиждано, но и не ми създава проблеми. Като го приключа, ще има по-подробно ревю.

6. Заедно с него си взех и възстановяващо мляко за тяло с пчелно млечице на същата марка. То обаче още чака да му дойде реда и гледам първо да приключа вече започнати продукти за тяло, за да не ги забравя, че не обичам да изхвърлям козметика, само защото съм я отворила и после зарязала в някой шкаф/чекмедже/рафт и съм започнала нова.



Толкова от мен. Само 6 продукта, но пък доста добри като попадения, така че за момента нямам нужда от повече. Има ли и други като мен с толкова малко придобивки за посрещане на новия сезон? :)

0 коментара: