Направи Валентинка

Сайтът на Пикадили ви предлага да си направите витруално шоколадова валентинка (с това име се наричат специалните картички, които влюбените си изпращат за Свети Валентин) и да я изпратите на любимия човек. Можете да го направите до 17 февруари, като има опция да не я изпратите днес, а да зададете бъдеща дата, разбира се само до 14 февруари, защото тогава е празника.

Чудите се защо пиша за тази игра, какво толкова му е специалното на изпращането на виртуална валентинка. Интересното е, че всеки ден се теглят 100 човека, който са използвали сайта, за да изпратят картичка, които ще получат шоколадова изненада от Пикадили. А щом става въпрос за шоколад, значи и аз съм наоколо. Пък и не е лоша идеята да поздравя хората, които обичам.

Приготвянето на картичката е малко досадно, защото първо трябва да изберете продукти, да ги сипете в дадена последователност и да се разбъркат. Досадно е, защото реално не правите нищо, само цъкате с мишката, където ви кажат. Но пък рецептите за различните видове шоколади са истински, така че може да се научи и нещо полезно.

Така че, ако нямате какво толкова да правите, похапвайки шоколадче, може да забъркате няколко поздрава и да ги разпратите. И току виж ви се усмихнал късмета и сте спечелили още нещо шоколадово.

Линк към играта