Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

  Както изглежда зимата си заминава, ако изобщо я е имало, и е време да покажа това комплектче, че иначе ще остане за следващите студове. За...

The Body Shop Frosted cranberry душ гел и масло за тяло

 

Както изглежда зимата си заминава, ако изобщо я е имало, и е време да покажа това комплектче, че иначе ще остане за следващите студове. Заскрежената боровинка е лимитирана серия на марката и не е на разположение цяла година, но мисля, че може да се намери все още онлайн. За The Body Shop няма да се обяснявам, всеки е чувал за нея, а ако не е, това е добър момент да потърсите продуктите им :)



Комплекта, който ще споделя с вас днес е доста малък, донесен ми е от чужбина, но и у нас се предлагат продуктите, макар и на по-високи цени. Аз имах възможност да пробвам макар и в мини вариант маслото за тяло и душ гела от серията Frosted cranberry, които идват заедно с мини гъба за баня. Опаковките им са много сладки и цветни и те предизвикват да посегнеш към тях. В първият момент при отваряне на кутията обаче ми замириса силно на домашно кисело вино, нямам си идея защо. Отваряйки продуктите се оказа, че те си миришат прелестно, особено душ гела. Ароматът на маслото за тяло е по-слаб, но гъбата определено имаше странен аромат, та се наложи да я пера преди да я използвам.

Душ гелът е много приятен за ползване, в добавка с аромата е чудесно преживяване. На цвят е по-боровинково червен, докато маслото е бледо розово. Оставя кожата ми мека и приятна на допир, като бонус и сладко ароматизирана. Въпреки първоначалните ми съмнения, гъбката се представи добре, почиства хубаво кожата, но ми гълта много материал, затова продължавам да си ползвам луфа гъбата.


Като се замисля масло за тяло май не съм ползвала до сега, като се изключат аргановото и кокосовото масло, но не и такова като на The Body Shop. Залагам предимно на лосиони, затова ми беше интересно да опитам замръзналите боровинки под формата на масло. Оказа се много приятно за разнасяне, въпреки, че в кутийката изглежда твърдо, изобщо не е мазно както си мислех и на кожата ми аромата се усеща още по-добре особено в съчетание с душ гела преди това. Попива бързо и ми се иска да намажа отново, за да усетя приятното чувство от разнасянето му, ама няма :) Кожата е приятно омекотена и подхранена.


Първата ми среща с марката определено мина повече от добре, за съжаление мини опаковките свършиха доста бързо, но така ще имам възможност да опитам и други продукти на The Body Shop. Приемам препоръки за серии и отделни продукти, душ гел скоро няма да си взема, защото имам други за изхабяване, но виж с масло за тяло бих се поглезила.

0 коментара: