Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Както си личи от блога, желанието ми за писане си е взело дълга почивка и не иска да ми каже кога ще се върне. До тогава ще се появявам от д...

Syoss Restore Deep Repair Hair Bath and Balsam

Както си личи от блога, желанието ми за писане си е взело дълга почивка и не иска да ми каже кога ще се върне. До тогава ще се появявам от дъжд (като днес) на вятър и ще ви занимавам с моите ревюта.


Днес ще пиша за една май нова серия на Syoss - Златната серия Restore за увредена и силно увредена коса. Шампоанът и балсамът реално са на дъщеря ми, подариха й ги. Ползвахме ги обаче три жени - тя, аз и майка ми и на никой от нас продуктите не успяха да паснат добре. Не знам точно каква коса се очаква да имаме, за да действат балсам и шампоана според описанието.

Косата на дъщеря ми е дълга, средно гъста, увредена и изтощена, както може да я докара една тийнейджърка. Експериментира постоянно с нея, не е боядисвана, но затова пък е начупвана и изправяна до безкрай. Ползва преса без какъвто и да е защитен продукт, въпреки настояването ми, затова косата й е нещо средно между гнездо и метла. На майка ми косата е тънка, къса, на всеки няколко месеца къдрена в салон, а през останалото време си слага ролки. Не я боядисва, но ползва оцветяващи шампоани. Според мен си е точно коса нуждаеща се от поправяне и подсилване.


За разлика от тях, моята коса е гъста, здрава, не я третирам с нищо, най-много да забравя да я подстрижа и да цъфне. Да кажем, че разбирам при мен защо не действат продуктите, но при тях защо не е получава не ми я ясно.

Според описанието шампоана е особено лек, т.е. не е агресивен към косата. В действителност обаче се оказва толкова лек, че даже не успява да я измие добре. И при трите ни след измиване с него косата седи на клечки и имаш усещането, че не е мита. Като изсъхне това се забелязва още повече, а на другия ден отново си е мръсна. Този шампоан не работи и това е, за мен е безполезен след като не може да ми почисти косата. В добавка към това се пени много и е доста силно ароматизиран и аромата се усеща и след измиване.Ако се ползва в комбинация с балсама, косата изглежда малко по-добре, поне не изглежда все едно съм я сплела на расти и се реше лесно. Но продължавам да не я усещам чиста и на другия ден изглежда все едно не е мита 3-4 дена. Балсамът също е със силен аромат и за разкош има едно парабенче в състава.

Имате ли опит с марката, според вас в мен ли е проблема или в тях?

3 коментара:

 1. Аз в момента имам една голяма бутилка от 500 лв техен шампоан и не мога да се оплача. Нищо специално не, но ми измива косата достатъчно добре и не я изсушава прекомерно.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. От коя серия е шампоана? Може и да имат сполучливи, някой ден ако реша да си взема поне да знам какво да гледам.

   Изтриване
 2. nikoi da ne si vzima termozashtita na syoos!! pulen bokluk e!!

  ОтговорИзтриване