Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Завръщам се на шоколадовата сцена с един уж по-обикновен шоколад. Когато останалата част от живота ти е цветна и динамична, парченце нормале...

Moser-Roth Edel Vollmilch


Завръщам се на шоколадовата сцена с един уж по-обикновен шоколад. Когато останалата част от живота ти е цветна и динамична, парченце нормален млечен шоколад ти идва като чудесно допълнение на щастието, което те обгражда. Moser-Roth е немска марка, която може да се намери в супермаркети Aldi и се произвежда от компанията Storck специално за тях.





Моето парченце сладост пристигна с приятелка от Германия в компанията на още два вкуса на марката, които ще ви представя скоро. И макар и обикновен, за мен се оказа необичаен. Като се започне от опаковката - елегантна, издължена, семпла и в същото време приканващата те да опиташ съдържанието й. Начинът й на отваряне и след това закопчаване й също са непознати за мен. Кутията има капаче в горната си част, което след това се закопчава в единия ъгъл, за да пазиш хубаво затворени останалите парченца сладост. Те от своя страна са само 5 на брой, всяко по 25 гр, което прави общ грамаж от 125 грама.



Всяко парченце, което всъщност си е малко шоколадче, в опаковано в също толкова стилна и в същото време ненатрапчива синьо-златиста обвивка. Върху него е изписано единствено името на марката. Ухае приятно приканващо млечно какаово. Шоколадът се разчупва доста лесно, мек и топящ се. Усеща се аромата на добавената ванилия, но чак когато езикът ми го погали. Вкусът е гладък, идеален от към добавена сладост и достатъчно шоколадов, за да те накара да затвориш очи и да му се насладиш без колебание. Разтапя се и те завладява с прекрасен гладък вкус и чиста шоколадова наслада. Петте парченца се оказаха недостатъчно, за да ме задоволят, толкова приятен, нежен и плъзгащ се в устата ми беше, че не усетих кога свършва едното и посягам за другото.



Нещо съвсем обикновено на пръв поглед, за мен се оказа ново и вълнуващо преживяване. Определено Moser-Roth Edel Vollmilch ме спечели с прекрасния си вкус и интересния си външен вид. Много приятен шоколад, посягала по-често към него, ако се предлагаше в България, затова приемам предложения за нещо подобно на вкус и усещане.

0 коментара: