Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Тъкмо пролетта се показа и март месец реши да не изневери на характера си и да ни посмрази малко. Аз обаче няма да я оставя да се скрие толк...

Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray


Тъкмо пролетта се показа и март месец реши да не изневери на характера си и да ни посмрази малко. Аз обаче няма да я оставя да се скрие толкова лесно, а на помощ ми се притичва един зелен аромат на Elizabeth Arden. Когато преди време помирисах Green Tea Cucumber реших, че е адски свеж, зелен, пролетен и много пасващ ми и чаках подходящ случай да си го добавя към колекцията аромати, но все нещо друго го изместваше. В крайна сметка реших да се възползвам от партньорската програма на Парфимо за блогъри, но за съжаление моят любимец не беше сред марковите парфюми, от които мога да избера, затова се спрях на основоположника на серията - Elizabeth Arden Green Tea. Той е един от най-известните и популярни парфюми на марката, другият е  Elizabeth Arden 5th Avenue, който още не съм имала възможността да пробвам.



Опаковките на продуктите от серията си приличат по нежния и изчистен дизайн и чаеното листо. При Green Tea през едната половинка на листенцето прозира шишето на парфюма. Самото то също е доста семпло и елегантно. Но и няма нужда от повече, защото по-важно е съдържанието. Свежият аромат се разнася още щом го извадя. В него са събрани всякакви зелении, които ми даряват енергия и добро настроение, разнасяйки се покрай мен. Първото впечатление е за събуждащ те микс лимон, портокал и мента, които постепенно се омекотяват и преминават в по-нежни, но също толкова естествени и природни аромати, сред които и зеления чай. В напредване на времето се появяват и нотки мускус, жасмин и карамфил.



Парфюмът е сравнително траен, за цената си е супер, ароматът му ми харесва във всичките си вариации. В края на деня вече е съвсем леко загатнат, но продължава да носи свежест и усещане за лекота и прохлада. Според мен е подходящ за пролетните и летните дни, не е тежък и задушаващ и може да се носи всеки ден. Чудесно се допълва с носещите се навън аромати на разцъфваща природа и ме прави част от цъфтящите дръвчета, дано само пчеличките не ме объркат и подгонят :)

0 коментара: