Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Добър ден в този мрачен ден :) Новото ми ревю е за тоника за лице с био слез и био бадем на Lavera. Чудех се какво точно представлява това н...

Био нежен тоник със слез и бадем Lavera (Gentle Facial Toner Organic malva & Organic almond)

Добър ден в този мрачен ден :)

Новото ми ревю е за тоника за лице с био слез и био бадем на Lavera. Чудех се какво точно представлява това нещо слез, а то се оказа добре познато ми растение. Виждала съм го на доста места, но до сега не знаех как се казва. Познава се по красивите лилави или бели с лилава вътрешност цветове. Освен в козметиката, билката може да се пие като чай и да се използва при различни заболявания. Поради липса на слез, реших да снимам тоника със зюмбюлите.



И след лиричното отклонение, да минем по същество. Фирма Таота ЕООД започна преди месец кампания за блогъри, в която с удоволствие се включих и си пожелах за тестване някой от натуралните продукти, които внасят за нашия пазар. Изпратиха ми био тоник за нормална към суха кожа, макар че моята е комбинирана, но се оказа че продуктът върши добра работа и при мен.

Не мога да се оплача от липса на почистващи средства, но тъй като лицето всекидневно има нужда от това, тоникът веднага влезе в употреба. Разбира се, не са за пренебрегване и другите му действия - успокояващо, изглаждащо и подхранващо. Ползвам го от един месец и мога да кажа, че съм много доволна.

Тоникът е безцветен, с много нежен и приятен аромат, който много ми харесва. Изчиства добре лицето ми без да го изсушава или обратното омазнява. Сутрин понякога пропускам, но вечер задължително преди нанасянето на крем тоникът влиза в действие. След употребата му кожата ми е успокоена и мека.

Без проблем го ползвам покрай очите, тъй като е изключително нежен и досега не съм имала никакъв проблем с това. Дори и върху разчекани пъпчици не се усеща никакво парене или щипане, което е супер.

Снимах го в капачката с идеята да покажа колко е нежен и прозрачен :)

Тоникът е предназначен само за почистване на лицето, шията и деколтето, но не и за сваляне на грим. Заради идеята пробвах да махна с него спирала и черен молив, но само ги размазах, явно няма силата, т.е. по-агресивни съставки, за да може да ги изтрие.

Определено съм много доволна от него и макар да не е за комбинирана кожа, забелязвам че омазняването в Т зоната определено е по-малко след ползването му.

Препоръчителна цена за 125 ml - 15,40 лв.

0 коментара: