Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Весела Коледа на всички! Успях да събера няколко празни опаковки от продукти, които съм използвала и ги пускам в една публикация. Ще кажа по...

Няколко почти празни опаковки

Весела Коледа на всички!

Успях да събера няколко празни опаковки от продукти, които съм използвала и ги пускам в една публикация. Ще кажа по няколко думи за всеки. Два от тях нарочно съм ги снимала с малко количество продукт, за да може по-добре да се добие представа.

Carrefour Kids Spray Démelant - спрей за разплитане на косата


Донесоха ни го от Франция (но предполагам, че и в България се предлага), затова нищо не разбирам от написаното на опаковката. Предназначен е за по-лесно разресване на косата, най-вече на малките момиченца, затова е розов, с принцеса на Дисни. Ползвахме го и трите жени у дома, не прекалено често, затова и доста време се подхвърля по шкафовете. Може да се ползва на влажна и суха коса, мирише момичешки сладникаво, като миризмата се съдържа известно време на косата, което не винаги е желано. Наистина помага за по-лесно разресване, но с него косата се омазнява по-бързо. Пълен е със силикони и не мисля да го купя пак.


Logona Душ-гел Био Годжи и Сандалово Дърво

Страхотен продукт, създаден специално за коледните празници, но може да се ползва по всяко време на годината. Ароматът на сандалово дърво се оказа много приятен и ме кара да мисля за камина, канела, портокали, меденки, сняг и други такива, жалко, че не се задържа дълго след измиване. Не изсушава кожата и почиства добре, съставът му също е ок и затова бих си го купила пак.

Тоник за лице Rhamnia с облепиха

След като пробвах другите продукти от серията остана само тоника. Красив жълт слънчев цвят (който леко избледня), свеж цитрусов аромат, с преобладаващ портокал може би, не всички съставки ми харесват, но да се надяваме, че като са на последните места са в малки количества. Ползвам го преди нанасянето на дневен и нощен крем или след баня, за да освежа лицето. Действа успокояващо и хидратиращо. За сега няма да си вземам пак от него, ще пробвам някой друг подобен продукт.

Спирала за удължаване на Sante

Писах преди време за нея тук. Не е свършила, но е време да се разделим. И без това я ползвам повече от колкото се препоръчва за една спирала, макар да не ми прави проблем това, че е отворена отдавна. Чак ме е яд, че я хвърлям и със сигурност ще си взема пак. Както споделих и в ревюто съм много доволна от нея, заслужава си парите, ще се радвам ако ми препоръчате други подобни спирали.

Head & Shoulders шампоан

Това е едно от "прегрешенията" ми. Прегрешение, защото първо не вярвам на реклами, а той е един доста рекламиран продукт. И второ - съставът му изобщо не се вписва в понятието "еко козметика". Обаче... Винаги присъства в банята ни, мъжът ми ползва само него, защото му помага. Убеди ме и мен да пробвам и колкото и да е странно, въпреки наличието на SLS/SLeS не дразни кожата на главата ми, но не се е справил на 100% с пърхoта. Ползвам доста други шампоани, но както казах понякога съгрешавам и с него.

Толкова от мен за днес, уж трябваше да имам свободно време и да пусна повече публикации по празниците, но не ми се получи плана :)

2 коментара:

  1. Има една страхотна еко марка SO’BiO étic мисля,че все още не се предлага на българският пазар,но има пост в блога ми от къде може да се поръча и изобщо не е скъпа.Скоро ще представя няколко проукта :) И аз загледах спиралата на Санте,но накрая взех друга.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Гали, пропуснала съм я тази марка, но ще погледна в блога ти какво си писала за нея и очаква ревю на продуктите й. Весели празници!

      Изтриване