Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

  Дойде време за второто предизвикателство на Биодерма за бюти блогърките. А то беше да пробваме и изкажем мнение за непознат за нас и нов н...

Любовна история с непознатият и изкушаващ Bioderma Sensibio Tolerance+

 

Дойде време за второто предизвикателство на Биодерма за бюти блогърките. А то беше да пробваме и изкажем мнение за непознат за нас и нов на пазара продукт, а именно Sensibio Tolerance+. Мама ми е казвала да внимавам с непознати, но аз съм упорит Водолей и реших да рискувам. Непознатия "редеше" толкова хубави думи на опаковката си, че връзката с него звучеше мечта за всяка жена. Той обещава да милва нежно кожата ви, да я успокой и хидратира и в същото време да не остави следи, за да не разберат другите, че сте били заедно. Как да не се влюбиш кажете ми, вие може ли да му устоите?

Разбира се, не му устоях и аз и къде тайно, къде явно от мъжа ми започнах връзка с "Непознатия". Обаче само за две седмици успях да се пристрастя. Той наистина ми действа много добре. Много лек и нежен към кожата ми и тя го попива много бързо. Няма никакъв аромат, което за мен е плюс, почти не го усещам на лицето си, с изключение на леко стягане в началото, което после отшумява. Успява да намери верният подход към различните части на смесената ми кожа, мазните успокоява, а сухите хидратира. Помага ми да съм красива и съм много впечатлена от него.



Външният му вид също не е за пренебрегване. Стилен и елегантен, в удобна опаковка и дозатор с миниатюрен отвор, който пази продукта вътре във флакона от контакт с въздуха. Не ми допада единствено това, че упорито крие количеството си и няма да разбера кога започва да привършва. С него се виждаме, когато на мен ми е удобно, защото той е винаги свободен, но най-често два пъти на ден се радвам на компанията му.



Не искам връзката ни да приключи, но на визитната му картичка пише, че може да ме ощастливява само 6 месеца след запознанството ни. Но разбрах, че има много братя близнаци, към които мога да се обърна в случай на нужда. Даже някои от тях са на гости на другите бюти блогърки ;)

И тъй като предишния продукт на Bioderma представих с песен, тествайки този в главата ми звучеше "Есенни цветя" на група Атлас. Той ми се струва подходящ за нашата любов с "Непознатия" и там се споменават капчици роса, с които сравнявам Bioderma Sensibio Tolerance+:


Кристален дъх и тишина
Бързат топлите дни
Стръмен път повява хлад
Умират летни мечти
Безкрай сами, безсмислени
Разцъфват чудни цветя
Само миг живеят те
С искряща самота

Есенни цветя разхвърлени в тревата
Капчици роса сред сух пустинен вятър
Есенни цветя звезди в тъмнината
Слънчеви петна играещи с листата

Виновен поглед, неясен взов
Закъсняла любов
Разцъфва тя сред тишина
И последни цветя....

0 коментара: