Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Това лято дигитална агенция ProVision създаде нещо абсолютно ново за българския пазар – уеб базиран софтуер за управление на резервации и ре...

Reservation.Studio - резервирай си красота


Това лято дигитална агенция ProVision създаде нещо абсолютно ново за българския пазар – уеб базиран софтуер за управление на резервации и резервиране на часове. Новата платформа се казва Reservation.Studio и ще се ползва главно от салони за красота, спа центрове, стилисти, гримьори, маникюристи и педикюристи, спа терапевти, масажисти, сауна масажисти, солариуми, зъболекари, лекари, фитнес инструктори, диетолози, терапевти, татуировчици, пиърсинг специалисти, работещи на свободна практика.

Уеб платформата предоставя уникално удобство на клиентите, като им помага сами да си запазят час за желаната от тях процедура, в удобно за тях време и при избран от тях специалист. Могат да разгледат профила на всеки салон за красота или свободно практикуващ специалист, където ще намерят график със свободни часове, лични профили на всички служители, снимки от  клиенти и техни отзиви.

За да си запази час, клиентът подава заявка към салона и чака за потвърждение. След получаване на запитването салона има възможност да напомни на клиента, за предстоящия му час чрез sms или mail.



Тази система улеснява многократно и самите салони за красота, като им предлага цял онлайн календар за резервации с много автоматизирани услуги, aвтоматизирани напомния, напомняния за рожденни дни на клиенти и др. Салоните разполагат със свой бизнес профил, чрез който могат да управляват целия си бизнес, без значение от колко служители и салони се състои той.

    Спестява време и нерви, чрез бързо и лесно управление на часовете.
    Дава достъп на  клиентите да направят резервация за желан час и услуга само с няколко клика.
    Следене и съхраняване информацията за клиентите. История на техните посещения, извършвани услуги и контакти – в техен профил.
    Привличане на нови клиенти, чрез портала за услуги. Имейл и sms реклами. Обратна връзка с отзиви на  клиенти.
    Организиране работата на екипа, техните часове, услуги и почивки.
    Собствена страница в общият портал, с информация за  услуги, извършени процедури, социални мрежи, контакти и отзиви
    Известяване на клиентите чрез sms или имейл за наближаващ час, поздрав за Рожден Ден или промоция
    Лесни и бързи отчети, чрез които собствениците на салони могат да отчитат правилно развитието на своя бизнес

Това, което отличава Reservation.Studio като проект е потенциалът му да се развие в нова социална мрежа, подобна на Pinterest и Instagram, тъй като една от основните му функции е споделяне на снимки след процедурите по разкрасяване.

Източник

0 коментара: