Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

От както открих съществуването на крем дезодорантите, не посягам към други средства за борба с миризмата от изпотяване. Причината - ефективн...

Крем дезодорант A for Avocado


От както открих съществуването на крем дезодорантите, не посягам към други средства за борба с миризмата от изпотяване. Причината - ефективни, със щадящи съставки и приятни за ползване. Последната ми придобивка от тях е крем дезодоранта на A for Avocado. Марката залага на маслото от авокадо, което присъства във всичките й продукти. В тях намират място и други натурални масла и билки и разбира се нямат добавени парфюми, оцветители и изкуствени консерванти.

Моят първи досег, но със сигурност не й последен с козметиката на A for Avocado е с крем дезодоранта, който почти привършва. Все още се чудя влюбена ли съм в него или само го харесвам. Причината за колебанието ми е, че е имало 2-3 пъти, когато не действа така както би ми се искало. По всички останали показатели както ще прочетете и по-долу той ми стана фаворит и затова мисля да му простя дребните съгрешения.

Купих го по препоръка, като до преди него ползвах Just Amazing, но исках малко разнообразие, защото консистенцията на последния на моменти раздразваше кожата ми. При A for Avocado нямам и няма да имам този проблем, защото той реално е крем, който много бързо попива в кожата и не я наранява по никакъв начин. Флакончето му е супер сладко и цветно, airless е, което не позволява вредни вещества да влизат в продукта. Непрозрачно е, което също е направено с цел предпазване на натуралните съставки, единственото му неудобство е, че не знам какво количество дезодорант ми остава.



Ароматът е супер приятен - лек, женствен, нежен, свеж, ненатрапчив, летен може би, изобщо за мен идеален. Дезодоранта не спира изпотяването, а помага на тялото да се охлажда естествено без да мирише неприятно. Тествала съм го при всякакви условия, разбирайте температури и се справя доста добре. Понякога след края на деня, т.е. след около 12 часа вече се предава, но това за мен е нормално. Единствените случаи, когато съм имала проблем с действието му е, когато се изпотя не от температурата, а по-скоро от нерви или когато ми е студено, тогава също се потя и усещам, че продукта на A for Avocado не може да ми помогне. Не знам на какво се дължи това, но тъй като ми се случва изключително рядко, не смятам, че е проблем.



В заключение - превъзходен продукт, задължително го пробвайте. На мен ми служи дълго и вярно, много нежен към кожата, с изключително приятен аромат, успешно се справя с неприятната миризма. Количество 50 мл, цена 14.50 лв. Състав: Кокосово масло, авокадово масло, масло от карите, екстракт невен, екстракт лайка, вода, глицерин, екстракт офика, екстракт пъпеш, етерично масло ванилия.

0 коментара: