Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Как сте в този слънчев ден, момичета? Аз ходих на разходка и събрах слънчице и настроение. Чудех се да пусна ли тази публикация, след като л...

Бонбонено розов и медено кафяв Wild & More

Как сте в този слънчев ден, момичета? Аз ходих на разходка и събрах слънчице и настроение.

Чудех се да пусна ли тази публикация, след като лаковете ги купих от Холандия и до колкото знам в България няма продукти на тази марка, но я бях почнала вече, викам поне да я довърша. Марката ми е абсолютно непозната, освен лакове предлагат сенки, гланцове и други подобни.



Не си бях взела мои лакове, все пак не отивам в джунглата и реших да си взема на място. Лаковете бяха намалени на € 0,99 (реална цена € 2,50). Пълната гама е от 60 цвята, но се предлагаха не повече от 10. Взех си два номера, имена нямат - 29 е бонбонено розов, а 64 е медено кафяв с блестящи частици.

Лаковете се водят бързосъхнещи и наистина първия слой изсъхва бързо. За втория трябва да се чака повече, но пък на два слоя изглеждат по-добре. Трайността им никаква я няма и то при положение, че не съм правила нищо, просто си се белят от само себе си още на втория ден. Поради тази причина не ги донесох вкъщи със себе си, макар че тук можеше да ги пробвам с топ лак, но не е голяма загуба.

И малко снимки (извинете ме са лошото качество, но бях взела само сапунерката да снимам).


 



0 коментара: