Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

И аз като някои други простосмъртни успях да се сдобия с 8 мостри на първия идеализиращ кожата крем-серум на Vichy - Idealia Life Serum. Чин...

Аз и Vichy представяме Idealia Life Serum

И аз като някои други простосмъртни успях да се сдобия с 8 мостри на първия идеализиращ кожата крем-серум на Vichy - Idealia Life Serum. Чинно си ги използвах всичките предимно сутрин, защото вечер нещо не се спогаждаме с възглавницата ми при кого да остане крема (в случая серума), който ползвам.

Оригиналната опаковка на продукта изглежда много стилна и красива, но лично мнение не мога да изкажа дали е удобна за ползване, аз си ползвах мостричките. Самият серум е много лек, немазен, много лесно се разнася и попива бързо. На цвят е перлено бял, като се размаже става бляскаво розов и част от частиците остават по пръстите ми. След нанасяне усещам кожата си леко стегната, без да е неприятно чувството.


Ароматът е женствен, цветен, напомня ми за лятото, но май са сложили повечко от него. Усеща се и след нанасяне, което за мен е неприятно. Не обичам много ароматните продукти, на моменти дори ме заболява глава от силни аромати и тук го отбелязвам като минус.

Подходящ е за всеки тип кожа, което ми е малко странно, защото са малко универсалните продукти, които наистина действат добре на всяка кожа. Моята е комбинирана, през студеното на челото незнайно защо се изсушава доста. Ако не прекаля с количеството серум, той успява да хидратира челото и същевременно да не лъсне по останалата част от лицето ми. Обаче перлените частици се вижда, особено тези дни, когато има хубаво слънце. От тях даже леко розовея, тъй като съм доста светла.
 

След ползването на серума, кожата ми е по-мека, озарена и сякаш по-спокойна, най-вероятно заради термалната вода Vichy. Видимо е и по-гладка, но след почистване на лицето няма особена промяна. Определено за 8 дни не усетих да е някакъв магически продукт, който преобразява кожата. Част от ефекта на Idealia Life Serum върху лицето ми ми харесва, но няма как да съм сигурна, че след по-продължително използване ще има обещаното действие върху бръчките и порите, докато не си взема пълноразмерния продукт. Спират ме цената (~ 70 лв за 30 ml) и силния аромат.

0 коментара: