Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес съм изключително ранобудна и ще ви направя част от експеримента, който започнах. Поддадох се и аз на изкушението да проверя дали мога д...

FEG серум за подхранване на мигли - Ден 2

Днес съм изключително ранобудна и ще ви направя част от експеримента, който започнах. Поддадох се и аз на изкушението да проверя дали мога да имам гъсти, дълги и секси мигли без спирала, само с помощта на серум, който ще ги събуди. От charovna.bg бяха така любезни да ми изпратят продукт на FEG cosmetic, на които те са представители у нас, за проба и ревю. Мнението обаче ще си е лично мое и то след като го тествам поне 3 месеца и се убедят в способностите му. Тази публикация има за цел да ви запознае с продукта.



Стартирам от ден 2, защото вчера ме домързя да направя снимки, въпреки че реално тогава започнах да ползвам серума. Получих опаковка от 3 мл, която според описанието е достатъчна за три месеца ползване. Картонената опаковка има различни защити като водни знаци и други такива, за да сте сигурни, че ползвате оригинален продукт. Според описанието на сайта на серума той съдържа натурални съставки, но не успях да открия да имат сертификат за натурален продукт. В съдържанието му има само 6 съставки: Дестилирана вода, Натриев хлорид, Бензалкониев хлорид, Лимонена киселина, Динатриев фосфат, Целулоза, като от тях най-притеснителната е бензалкониев хлорид, който е опасен ако попадне в очите, затова трябва да се внимава при нанасяне на серума.


Интересно при този серум е, че според производителите първите резултати се забелязват към края на втората седмица. При жени над 30 години, към които спадам и аз, е препоръчително да използват серума два пъти дневно, за да по-бърз резултат. Малко съм несериозна, когато трябва да спазвам подобни предписания, но смятам този път да се постарая и да съм редовна, защото ми е интересно да видя какво ще излезе.

Първи впечатления за серума: безцветен, без аромат, сякаш има вода в тубичката. Не знам защо го водят гел, като си е течно точно като вода. Не дразни по никакъв начин очите ми, а моите са доста чувствителни, но не съм и пробвала да го сипя в окото си, все пак предполага се, че тогава има дразнене. Нанася се много лесно, като очна линия, само се усеща малко мокро по края на клепача и това е. Изсъхва бързо и не се усеща по никакъв начин, не пречи след това да се сложи грим, което още не съм правила.



Ще се включа отново по темата след седмица, да не забравя да си снимам миглите тези дни преди да са почнали да растат, че иначе няма да е видим ефекта.

0 коментара: