Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Трудно ми е да кажа дали през зимата или през лятото ръцете ми имат повече нужда от SOS грижа. Много зависи на какво ги подлагам и всеки сез...

SOS Help Hand Balm Lavera



Трудно ми е да кажа дали през зимата или през лятото ръцете ми имат повече нужда от SOS грижа. Много зависи на какво ги подлагам и всеки сезон им се отразява по някакъв начин. Балсамът на Lavera получих като подарък от ТАОТА през зимата, но тогава ползвах кремът на Dr. Scheller, за когото вече се изказах много ласкаво тук. Със зимата си замина и той, нищо не остана в тубичката му и кожата на ръцете ми щастливо красива посрещна пролетта. За известен период от време за тази част от тялото ми оставаха само последните мазвания от някой крем за лице или лосион за тяло, колкото да не е без никаква грижа.

После обаче дойде любимото ми лято и слънцето, многото вода и работата в градината ме принудиха пак да си потърся бюти помощник. SOS балсамът на Lavera излезе от кутията със запаси и пасна точно на нужните ми в този момент. Според описанието му е предназначен за сухи и загрубели ръце. Осигурява дълготрайна защита с био масла от макадамия, шеа, какао и бадеми. Продуктът е веган и не съдържа парафин, силикон, парабени, минерални масла, изобщо само с добри съставки е.


Опаковката е мъничка, 50 мл, освен това се затваря добре и е идеална, за да е навсякъде с вас. Притеснявах се, че заради богата си формула и многото масла в състава кремът ще ми идва тежък, а в тези горещини предпочитам да имам по себе си по-малко козметика и мазила. Балсамът обаче опроверга недоверието ми и се оказа по-лек и воден отколкото очаквах. Воден може би не е точната дума, а по-скоро хидратиращ, но истината е, че след като го нанеса, не го усещам мазен и задушаващ, а лек и воден :)



Консистенцията му е като на кремче, попива веднага, не лепне и не превзема кожата. Единственото, което не одобрявам, е силната и сладка миризма, но тя е временна. Най-важното е, че след като се намажа с SOS Help Hand Balm, кожата на ръцете ми пак e гладка, мека и хидратирана, точно както трябва да е, ако не я подлагам на всекидневен тормоз. Чудесен помощник ми е за лятото и е подходящ както за басейна и плажа, така и за работа на село. По мое мнение балсамът ще е лек за зимния студ, но няма да остане до тогава, за да го пробвам.

0 коментара: