Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Щрак и лятото си замина. Не съм подготвена още за есента, макар и красива, тя носи хлад и студ. Искам слънцето не само да свети, а да топли,...

Golden Rose Color Expert 18


Щрак и лятото си замина. Не съм подготвена още за есента, макар и красива, тя носи хлад и студ. Искам слънцето не само да свети, а да топли, да гали кожата, да ми навява мисли за почивка и безкрайно дълги дни. Ще си почакам още около 6 месеца и ще се утешавам с летни снимки. На някои от тях е морето + лака на Golden Rose от серията Color Expert с нищо незначещото номерче 18. Няма си романтично име, аз непрофесионално бих го определила като пурпурно. На директна слънчева светлина се проявява розовата му страна, а на сянка е по-тъмен и лилавеещ.




Морската почивка беше подходящ момент да му се порадвам. Там нямам домашни задължения, които при мен са най-големия враг на маникюра ми. В последно време доста рядко ползвам нещо друго на ноктите си освен лак, затова и няма какво да го предпазва и обикновено след 2 дена губи красивия си вид. Което ми дава повод да го сменя, ако ми остане време или да го премахна, ако не ми се занимава.



Да се върна към лака на Golden Rose. Отдавна не бях ползвала нищо тяхно, но ги следя и ме радват, че се развиват и предлагат нов и интересни продукти. Серията Color Expert е описана като "блестяща, дълготрайна, с отлично покритие и лесна за нанасяне". Последното е наистина лесно, четката е широка, лака е с много приятна и покривна формула и заспива на ноктите. На снимките съм само с един слой и не мисля, че имам нужда от повече, цветът изглежда чудесно и е плътен и лъскав.



Доволна съм и от бързината му на изсъхване, както и от издръжливостта. "Дълготрайна формула" е разтегливо понятие, но 4 дена без олющване на връхчетата си е добро постижение за лак на цена между 2 и 3 лв. и то нормално шишенце от 10,2 ml. Цветовата гама е също впечатляваща - около 100 нюанса. Като цяло много добро попадение, което ще си нося с удоволствие и през есента, та чак до другото лято.

0 коментара: