Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Оказва се, че зелената вълна е заляла и големите производители и за да са в крак с модата, те също обръщат внимание на натуралните продукти....

Натурална серия на Лореал (L'oreal Purete Naturelle)

Оказва се, че зелената вълна е заляла и големите производители и за да са в крак с модата, те също обръщат внимание на натуралните продукти. С изненада разбрах, че L'oreal също имат такава серия, която дори не е много нова, но не я бях срещала досега.


Сдобих се с мостра на един от шампоаните от серията L 'oreal Purete Naturelle и затова се разтърсих за повече информация за натуралната им серия. В нея има доста неща, дори и продукти за деца. Опаковката му е доста свежа и тя в тон с продуктите е с нежни цветове и както разбрах напълно рециклируема.

Според съдържанието му е без парабени, силикони, 100% естествен аромат и цвят. И наистина шампоанът е почти безцветен и няма изкуствена миризма, което много ми хареса. Съвсем леко се усеща цитрусова нотка, но е приятна. Не се пени много и успява да си свърши работата. Тъй като е по-мек като действие е подходящ за всекидневна употреба, но аз го ползвам два пъти в седмицата.

След измиване имам едно странно усещане за не много чиста коса, може би защото шампоанът не е прекалено агресивен. Но въпреки това е мекичка и приятна на пипане, лесно се реши, значи съм доволна.

Шампоанът има сертификат Ecocert. Предлага се в развасофки 250 и 500 ml, цена съответно около 16 и 25 лв. Шампоаните L´OréalProfessionnel както се вижда от името им са предназначени по-скоро за професионална употреба, т.е. във фризьорски салони. Затова и опаковките им са по-големи, но това не пречи да се ползват и вкъщи, стига само да улучиш подходящ продукт.

Като цяло продуктите на марката не са от евтините, но е добре, че има мостри и след като се убедиш в качествата на нещо можеш да дадеш пари. Аз мисля да отделя средства и да си взема шампоана в пълен размер, обаче преди това да свършва другите, които имам, че от последните ми публикации човек остава с впечатление, че ги колекционирам :)

0 коментара: