Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Аз май последна ще пиша публикация за кутията, доста момичета преди мен се изказаха по въпроса, затова няма да навлизам много в подробности....

PRETTYBOX - Месец Март 2013

Аз май последна ще пиша публикация за кутията, доста момичета преди мен се изказаха по въпроса, затова няма да навлизам много в подробности.

Prettybox е българският вариант на една доста популярна услуга, която в Европа и по света се ползва от хиляди, да не кажа милиони момичета. Моделът, на който се залага е всеки месец срещу дадена сума, да получаваш козметични продукти в мострен и "делукс" размер.
Получаваш възможност да тестваш пет различни козметични марки и техните продукти и ако желаеш да си закупиш пълния им размер. Има възможност да изкажеш мнение за получените бюти неща не само в личния си блог (ако имаш такъв), но и в сайта на фирмата, която ти изпраща кутията. Това носи различни бонуси и т.н. Като цяло е много интересно и зарибяващо и беше време и при нас да има такава услуга.

Признавам си, че поръчах кутията от чисто любопитство. Не знаеш предварително какво ще има вътре, но при всички положения знаех, че няма да ползвам всичко, освен ако не направят кутия само с био козметика.

Другите момичета получиха кутиите си преди мен и нямаше начин да не надникна и честно казано да се разочаровам. Определено очаквах нещо повече за 25 лв, който платих. Ще изпробвам някои от нещата и ще напиша мнение за тях, но кутията не ме грабна и със сигурност ще се въздържа от поръчването на следващите, поне докато не видя как ще се развие услугата. Тъй като това е първата бюти кутия, която получавам, не мога да отрека, че са положили усилия и сигурно не е лесно да се прави нещо такова. Трябваше обаче да се наблегне на съдържанието, всичко друго е прах в очите. И ако някой от Prettybox ме чете - моля ви сменете това лого, не ми прилича на цвете, не го свързвам с красота, а по-скоро със свастика или символ за борба с някаква болест...

Ето какво съдържаше мартенската кутия на Prettybox:

Creme 21 - Грижа за ръце и тяло. Представен продукт: 30 мл, Оригинален размер: 150 мл / 4.70 лв (според моите изчисления мострата в кутията струва ~ 1 лв). Няма да ползвам, натъпкан е с химия и дори парабени.

Inglot Under Make-up Base. Представен продукт: 1 мл (безплатна мостра). Оригинален размер: 30 мл / 19.50 лв. Не ми върши работа, просто защото не ползвам такива неща.

Figs & Rouge Lip Balm. Представен продукт: 8мл. Оригинален размер: 8 мл / 7.50 лв (закупен от Англия без включена доставка). Определено ще го изпробвам, 100% натурален е.

Skinetica Anti-Blemish. Представен продукт: 30мл. Оригинален размер: 100 мл / 16.00 лв (закупен от Англия без включена доставка) (предоставения в кутията е на цена 4.80 лв). И това ще се пробва, ако не аз, то поне дъщерята тинейджърка има нужда.

BM Beauty Peachy Glow Blusher. Представен продукт: 1 g. Оригинален размер: 4g / 18.50лв (закупен от Англия без включена доставка) (продукта в кутията излиза около 4.60 лв). Нямам си идея още дали ще ми послужи, не ползвам руж, може да опитам от любопитство, макар че ми изглежда доста оранжево.

Jonzac Eau Thermale. Представен продукт: 6мл (ексклузивен подарък - бях сред първите 20 поръчали кутията и затова имам и тази мостра, безплатна е). Оригинален размер: 50мл / 34.99лв. Сертифициран натурален продукт, обаче от две мострички как да си изградя мнение ми кажете?

Във фейсбук страницата на Prettybox беше обявено, че ще има продукти-изненади, които да споделите с Вашите приятелки, майки или сестри и просто възможност да се насладите за по-дълго на продуктите от Вашите първи кутии :-) Затова от Creme 21, Skinetica Anti-Blemish и Jonzac Eau Thermale имам по две мострички. Ако ги нямаше тях, сметката ми нямаше да излезе.

Общата сметка е 1+1+7.50+4.8+4.8+4.6 = 23.70 лв, като се сложи и доставката, която е включена в месечния абонамент излиза, че плащаш 25 лв и получаваш неща за 25 лв. Някой може да каже, че прекалено наблягам на финансовата страна на нещата, но съм свикнала да държа разходите си под контрол и затова реших и тук да сметна кое как е.

Ще следя публикациите на другите бюти блогърки и може би в някой момент пак ще се изкуша, особено ако се появи сайт на Prettybox и има възможност да попълниш анкета с предпочитаните за получаване продукти и с особеностите на кожата, косата си и т.н. Ще поживеем, ще видим :)

0 коментара: