Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Мусът не е нова придобивка, заедно с другите продукти на M. Asam получих и мостра от него. Оставих го за отделна публикация, защото мисля,...

M.Asam® Magic Finish Make-up (Вълшебен финиш ФДТ мус)

Мусът не е нова придобивка, заедно с другите продукти на M. Asam получих и мостра от него. Оставих го за отделна публикация, защото мисля, че той заслужава да му се обърне специално внимание.

Описанието му от сайта на марката: MAGIC FINISH MAKE-UP е с мултифункционална формула: съчетава съставки, коригиращи наведнъж бръчки, пори и неравномерен тен и фон-дьо-тен мус.

Кожата е моментално изгладена, с равномерен, блестящ и съвършен тен, сякаш сте "леко целунати от слънцето". Матира естествено и няма нужда от пудра.

Моите впечатления: отварям кутийката и виждам нещо в прекрасен млечно-шоколадов цвят и на пръв поглед наистина прилича на шоколадов мус, който те приканва да го опиташ. На мен като на изявена шоколадохоличка това много ми допадна. Зачудих се дали няма да е тъмен за мен, но се оказва че мусът се предлага само в този цвят и е подходящ за всяка кожа.

Ароматът е много готин, сладък ванилово-какаов, все още си мисля, че са се объркали и са направили нещо за ядене, замаскирано като грим.

На пипане е много приятен и лек, буквално въздушен, изобщо не се усеща при нанасяне. Разнася се лесно и продължава да мирише хубаво. При мен покривността е слаба, но пък ми харесва как изравнява тена и скрива порите. Не забелязвам да има блестящ ефект, но за мен е по-добре така, за да не ми лъсва челото.


Ползвам го или след дневния крем или индивидуално и в двата случая съм доволна и впечатлена от продукта. Допълнителният плюс за мен е, че когато го сваля, лицето ми сякаш е успокоено, съдя по някои дребни пъпчици, които преди нанасяне на ФДТ-то са били зачервени.

Икономичен е, две гребвания с пръстче ми стигат за цялото лице, както казах не изсъхва бързо и може спокойно да се разнесе.


Ето и какво съдържа: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, CI 77891 (Titanium Dioxide), Dimethicone, Cyclomethicone, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide).

За мен M.Asam® Magic Finish Make-up е много удобен за ползване и съм доволна от действието му. Определено бих ползвала и за в бъдеще него или подобен продукт на друга марка. Вие какво бихте ми препоръчали?

0 коментара: