Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Вчера Pinks разкриха малко информация за новата си кутия, която ще бъде под името "Перфектната ваканция". Доста са хората, които я...

Да не забравя да поръчам бюти кутия този месец!

Вчера Pinks разкриха малко информация за новата си кутия, която ще бъде под името "Перфектната ваканция". Доста са хората, които я чакаме с голямо нетърпение. Това ми е напомнящата публикация да не изпуснем момента, че предния месец кутиите свършиха доста бързо, макар да бяха 200 броя.Pinks Beauty Box юли-август както личи от името й, ще е двойна, за двата летни месеца. Ще съдържа общо 10 интересни продукта в мини, семпъл размер или размер за пътуване. А най-готиното е, че цената е същата като на предишната кутия - 10 лв с включена доставка. Няма начин да не поръчам.

След три дена ще стартира и специалния сайт www.beautybox.pinks.bg, от който ще става поръчката. Там ще се разкрива и повече информация за всяка кутия, както и кога ще излезе следващата. Другата екстра е възможността за попълване на бюти профил.

За да не излезе, че възхвалявам само едната кутия, вмъквам и информация за другата кутия, която е достъпна в България. Все пак има и нейни почитатели и аз самата си поръчах първите две кутии на Prettybox.

От скоро те също си имат страница www.prettyboxbeauty.com, на която може да поръчате месечната кутия или да се абонирате за 3, 6, 9 или 12 месеца. Цената на кутията за 1 месец е 24.99 лв с включена доставка. За мен цената е висока в момента, на фона на продуктите, които съдържа кутията и затова предпочитам по-евтиния (но не и като качество) вариант Pinks Beauty Box.
 

Prettybox все още нямат възможност за попълване на бюти профил и на всички поръчали се изпращат едни и същи продукти. За поръчалите юлската кутия до 17 юли има томбола за спечелване на 13 подаръка. Три от тях са ексклузивни кутии с немска био козметика с марките LOGONA & SANTE, предоставена от Армина.

До колкото знам кутията може да се поръча и след тази дата, ако са останали налични, но без да участвате в томболата. Това не е лош вариант, защото ще може да видите какви продукти съдържа и да прецените дали ги искате. Засега са разкрили само, че една от марките, ще е Shiseido.

Да не забравите да поръчате и да споделите впечатления :)

2 коментара:

  1. Това със Shiseido е доста изкушаващо, но като знам, че ще е някой тестер и се спирам да сам 25лв. 10лв не ги усещам толкова много дори за тестери.

    ОтговорИзтриване
  2. Да не забравя и аз :))) Доволна съм от първата кутия на Pinks. Ще си поръчам и следващата :)

    ОтговорИзтриване