Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Чудех се дали да я пиша тази публикация, тъй като идеята ми да използвам солите за вана като сапунче не проработи на 100%. Но пък според мен...

Party Popper Bath Bomb от Lush

Чудех се дали да я пиша тази публикация, тъй като идеята ми да използвам солите за вана като сапунче не проработи на 100%. Но пък според мен ще е интересно да се запознаете с продукта.


Party Popper Bath Bomb е соли за вана във формата на синьо-розов конус. Съдържа пъпеш, мандарина и патентования хартиен сапун на Lush. Това чудо хартиен сапун ми звучеше много странно, макар че имам някакъв далечен спомен, че като съм била малка съм виждала такива листчета.


Моето конусче обаче дойде осакатено и му нямаше горната синя част, по-точно беше надробена и разпиляна из цялата кутия :(

Както споменах реших да ползвам Party Popper като сапунче, поради липсата на вана. Усещането разбира се не е същото, но такива са обстоятелствата.

Ето и моите впечатления: ароматът не е забележим, както очаквах и сравнен с другите продукти на Lush, които съм ползвала. Дори при къпане не се усеща силно, после обаче кожата мирише много приятно, сладко - розово, но не мога да определя на какво точно.

В първия момент като намокрих блокчето се шашнах, защото шупна, все едно държах в ръка от ония гърмящите бонбонки, дето в устата пукат. Даже имаше и шоколад с такива. Отплеснах се, но надявам се сте ме разбрали. Имах чувството, че за секунди ще се стопи и изчезна. Затова го махнах от водата и се натърках с него. За съжаление ми стигна само за два пъти.

От вътрешността му се показаха бели твърди парченца и зелени лентички (хартиения сапун), които трудно се разтварят. Самото блокче пък стана ярко розово, а малкото синьо, което имаше изчезна безвъзвратно.


Party Popper явно не е предназначен за търкане по кожата, защото го усещах грапав, по-скоро като скраб, отколкото като сапун. Вторият път се държа по-добре, но пак не се плъзга гладко. Изобщо не се пени, освен ако не е във вода, когато се държи като шампанско. Лентичките сапун също са трудни за ползване, само полепнаха по мен и така си останаха.

Не знам как ще се държи във ваната, но не съм особено впечатлена от продукта и по-скоро ще пробвам други нещица на Lush, отколкото да повторя срещата си с Party Popper Bath Bomb.

Ето и съдържанието му: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Popping Candy, Honeydew Melon, Perfume, Bergamot Oil, Tangerine Oil, Rose Oil, Rapeseed Oil and Coconut Oil, Water, Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, *Citral, Limonene, *Linalool, Colour 45410, Colour 17200, Colour 14700, Colour 42090

0 коментара: