Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

След като пробвах блестящият S76 (ревю може да прочетете тук ) си взех още един от пясъчната серия на Перфект. Този път се спрях на S56, най...

Perfect Sand Laquer S56

След като пробвах блестящият S76 (ревю може да прочетете тук) си взех още един от пясъчната серия на Перфект. Този път се спрях на S56, най-вече заради сладкия бонбонено розов цвят.

Определено тук ефекта се забеляза по-добре, може би и заради цвета, който е доста наситен. За да ми хареса на мен нанесох два слоя, тъй като на един леко прозира и не стой завършен.


На ноктите ми изглежда малко по-ярко от колкото в шишенцето и сякаш е леко предизвикателен и флиртаджийски цвят. Ще му ходи лек тен, ама лек, не прегоряла кожа, излагана две седмици на силно слънце, с каквато забелязвам доста жени напоследък.


Както споменах и преди лака се нанася лесно и изсъхва бързо. Полагането на втория слой обаче ми беше по-трудно заради грапавите частички, които кривяха четката на различни посоки и тя излизаше извън нокътя. Пясъка е доста дребен, мъжът ми даже оприличи лака на мазилка :)

 
Тук е сниман мокър и на слънце

Сякаш съчетанието от пясъчен ефект и блестящи частици ми хареса повече. И този не е лош, но и при двата имам проблем с издръжливостта. Отново на втория ден след поредното миене на чинии започна да се лющи. Не знам какво да направя, за да го задържа по-дълго (освен да избягвам мивката и банята). Вероятно ще пробвам на друга марка, за да видя те колко траят и дали проблема е в лака или в ноктите ми.

Със светкавица в стаята

8 коментара:

 1. Цветът е страхотен! При мен издържливостта на лака е над седмица. Защо не пробваш с друга основа?

  ОтговорИзтриване
 2. Видях при поста за другия ти "пясък", че си го нанесла без база. Може би от там идва проблемът. Аз използвах съчетание база на Essi и блестящ пясък Perfect и издръжливостта наистина беше една седмица. Успех при следващия опит! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Да и при този и при другия не нанасям база, не съм свикнала с ползването й, но май ще е по-добре да пробвам. Ако има база, нужно ли е ползването на топ лак?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. При използването на пясъци, не е нужно, защото ще се развали ефектът. Но принципно една качествена база ще направи и най-евтиния лак по-дълготраен и ще предпази нокътя от вредните му съставки и от оцветяване. Всичко това топ лакът ще запечати по-добре, също ще допринесе за издръжливостта на "творението" и ще гланцира цялостния вид на маникюра :)

   Изтриване
  2. Забравих да допълня, че наистина ти стои много добре! :)

   Изтриване
  3. Диана, благодаря много за съветите и за комплимента. Ще пробвам с база, защото е досадно през два дена да смъквам лака (че и не пада лесно) и после пак да го слагам.

   Изтриване
 4. Ех,че хубав цвят <3 При мен и с база не издържат повече от 2-3 дни
  Поздрави Girls Temptations

  ОтговорИзтриване