Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

По щастливо стечение на обстоятелствата и аз си имам бюти кутия този месец, макар това да не беше предвидено в първоначалния план. Предварит...

Pinks Beauty Box July 2015


По щастливо стечение на обстоятелствата и аз си имам бюти кутия този месец, макар това да не беше предвидено в първоначалния план. Предварително обявения продукт - маска за коса на All Nature не ме грабна много, тъй като поначало марката стартира за мен с отрицателно мнение. След като видях първите кутии обаче ми се прииска и аз да си взема, заради Матрициум на Биодерма и фон дьо тен-а на M. Asam. Да обаче кутиите се бяха изчерпали и няма възможност както преди да се поръча след като вече се знае съдържанието. Не знам интереса ли е голям или тиража е намален, но е факт, че свършват няколко дни преди крайния срок.



И тук се намеси добрата фея, в лицето на моя приятелка и с нейното любезно съдействие сега пиша тази публикация. Със сигурност сте видели вече какво има в кутията, но пък смятам да споделя моето лично мнение за нещата от нея. Да спомена, че в опаковката има промяна. Няма ги вече веселите и разнообразни картинки, които съпътстваха месечната тема и даваха поле за творческа изява на дъщеря ми. Кутията сега обаче е по-стабилна и по-добре съхранява скритите вътре неща, което е плюс.



На заглавната картичка има представяне на АДЕЛ и бонус безплатен маникюр с достатъчно дълъг период за ползване, така че все някога ще ми съвпадне с посещението в столицата.

Bioderma Matricium - 5 дози х 1 ml

В момента не му е времето за ползване, тъй като е по-подходящ за смяната на сезоните, но за началото на есента ще ми дойде идеално, тъкмо да съживи кожата след големите жеги.



Bioderma Photoderm MAC Aquafluide 2 ml

Новият продукт на Bioderma, които представиха в специалната си къща, която можеше да се посети в София и Пловдив мисля. Хубаво е, че са избрали да ни изпратят безцветна текстура, която ще пасне на всички. Описанието му звучи доста интересно и няма да пропусна да го пробвам.

M. Asam Magic Finish фон дьо тен мус 2 ml

Продукт, който харесвам, може да прочетете защо тук. Той обаче магически изчезна преди да успея да го изразходя докрай и подозирам, че голямата ми дъщеря си го е харесала, но още чакам да си признае. Тази мостричка обаче ще си я пазя само за мен.

Krauterhof Hyaluron+ дневен крем 3 ml

Според описанието звучи като подходящ за мен и макар да е малко като количество все ще ми свърши работа за два-три пъти и може да го взема с мен на морето, ако стигна тази година до там.



All Nature маска за коса с анджелика и арганово масло

При марката не ми харесва това колко много наблягат на натуралното, а реално продуктите им не са натурални. Маската съдържа екстракт от Анджелика и арганово масло, но и за тях няма сертификати, че са такива и освен това са доста назад в състава. Вярно, че не съдържа силикони, парабени и SLS, но пак не съм сигурна, че ще и дам шанс и ще я използвам.



Schaebens маска за лице с кал от Мъртво море

Доста хвалена маска, радвам се, че мога да я пробвам и аз. Има една съставка, която не ми допада, но тя е на последно място.



Titania балсам за стъпала

Три парабена, парафин и петролатум - съжалявам, ама няма да си го причина. И то при положение, че за краката и петите си ползвам кремчето на Weleda, не виждам защо изобщо да ползвам този. Добре, че е малък, поне да не ме е яд, че го изхвърлям.


Равносметката е 5 използваеми продукта, един тотално неизползваем и един на кантар + ваучера за маникюр. Доволна съм от кутията, друга не съм поръчвала този месец, следващия май също ще се въздържа и без това и Pinks са почивка и тази кутията беше за два месеца. Все още това обърка доста от поръчващите и те си мислят, че двойна кутия, както се анонсира е с двойно съдържание на същата цена. Това обаче не е така, кутията си е стандартна и няма за цел да компенсира липсата на другия кутия през август. Тъкмо и портфейла ми ще си почине :)

0 коментара: