Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Както споменах в предишната публикация за марката Saloos освен душ олиото си избрах и олио за лице, като ще се мажа, поне да е от главата ...

Saloos регенериращо олио за лице Ylang- Ylang


Както споменах в предишната публикация за марката Saloos освен душ олиото си избрах и олио за лице, като ще се мажа, поне да е от главата до петите. Измиващото олио с приятен аромат отдавна свърши, но от това си имам още и си го ползвам. Само в най-горещите дни бях зарязала всякаква козметика, освен тази за околоочния контур, защото не можех да търпя нищо на себе си камо ли олио или нощен крем, които са по-тежки.

Макар и в малка опаковка, серумът за лице с Ylang- Ylang стига за дълго време, което може само да ме радва, защото ми харесва действието му. Пристига в стъклено шишенце, но не тежи много и спокойно мога да го нося в дамската си чанта. Няма опасност да се разлее, защото пипетата му се затяга здраво и има допълнителна капачка върху нея. Оказва се удобно да се взема от олиото с пипетка, не знам обаче като намалее количеството дали ще успявам пак да я ползвам. Количеството, което съм показала на снимката е достатъчно за намазване на лицето и шията. Гледам да не прекалявам, за да може да попие, а не да стой като маска отгоре и да омажа навсякъде.



Относно поемането му от кожата, нямам никакви проблеми, въпреки първоначалните ми притеснения, че щом е олио, ще е много мазно и на моята смесена кожа само това й липсва. Продуктът на Saloos ми показа, че не съм го преценила правилно и след нанасяне попива почти напълно. Ползвам го поне час преди лягане и ако случайно остане от него го попивам със салфетка.



Аромата е приятен, не много силен, а след нанасяне постепенно изчезва. Не знам дали мирише точно на иланг-иланг, но е нещо цветно и плодово, на мен лично ми харесва. Добре е олиото да се съхранява на тъмно и хладно, че все пак съдържа разни масълца, които не се понасят много с високите температури.



Относно действието - сутрин след ползването му се събуждам с мека, подхранена, спокойна и нежна кожа. Няма допълнително омазняване, кожата не е задушена, нанасям го дори на нежните места покрай очите и нямам никакви проблеми с това, нито дразнене. Става ясно предполагам, че съм доволна от избора си и с удоволствие ще продължа да се наслаждавам на регенериращото олио до последната му капка. Съотношението цена/количество (20 ml/ ~ 13 лв) според мен също е добре, предвид икономичността на продукта. Състава надявам се се вижда на снимките, защото не успях да го намеря в интернет.


* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю, но мнението за него е лично мое.

0 коментара: