Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Kaufland имаха промоция на различни ядки и плодове в шоколад, не съм много сигурна какви видове бяха точно, но мен ме изкушиха захаросаните ...

Cranberries in chocolate K-Classic


Kaufland имаха промоция на различни ядки и плодове в шоколад, не съм много сигурна какви видове бяха точно, но мен ме изкушиха захаросаните червени боровинки в шоколад. Първо защото обичам боровинки и второ не бях срещала тази комбинация, а съм убедена, че би било хубаво и вкусно, разбира се, да има блокче такъв шоколад.



Боровинките приличат на бонбончета и също толкова бързо се изяждат. Покрити са с тъмен шоколад, който приятно контрастира със сладостта и леката им киселост, а като послевкус остава горчивина от шоколада, без да я натрапчива или неприятна. Плодчетата са мекички, а формите разнообразни, имаше по 2-3 слепени в голямо шоколадово бонбонче, дълги и тънки и по-обли и дебели. Всички обаче си имаха боровинка вътре, т.е. сигурен си, че не си купуваш само шоколадови парченца.

Успях да опустоша цялото пакетче без да ми дойде много, защото тъкмо когато шоколадовото взема връх, червеното плодче идва да го угаси и разведри вкуса. Харесаха ми комбинацията, не знам дали е сред постоянния асортимент на Кауфланд, но се запалих да опитам и другите предложения. Ще потърся и шоколад на блокче с добавка от червени боровинки, но определено трябва да сложат доста от тях, за да бъде приемлив за мен.


Пакетчето е 100 грама и струваха към лев и нещо, т.е. доста приемлива цена за това сладко изкушение.

0 коментара: