Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

В предишната публикация заедно с кутията на Good Box ви показах и едно друго мъничко и красиво опаковано пакетче с неизвестно съдържание. Ок...

Rosa Pretiosa Natural Eye Contour Cream - представяне и първи впечатления


В предишната публикация заедно с кутията на Good Box ви показах и едно друго мъничко и красиво опаковано пакетче с неизвестно съдържание. Оказа се, че без да искам съм се оказала и пророк и в новата еко кутия за юли месец ще присъства и продукт на същата тази марка, за която ще ви разкажа днес. Пакетчето ми беше изпратено като комплимент от Natural Cosmetic, българска компания специализирана в производството на козметика за лице тяло с етерични и растителни масла. И макар фирмата да съществува от 2006 г. в България е слабо позната, защото както доста други хубави неща е завладяла първо чуждите пазари, където е много популярна и награждавана.Специалното на продуктите на Natural Cosmetic си личи от името им - те съдържат натурални съставки, продукт на органично земеделие, които са сертифицирани от ECOCERT. Звучи прекрасно, а още по-хубавото е, че все повече онлайн и физически магазини предлагат продукти на марката и ще можем лично да се уверим на какво се възхищават чужденците.

Май забравих да кажа какво имаше в пакетчето ми. В него ме очакваше красива розова кутия с релеф на розички, която подсказва, че съдържа козметика с розово масло. А вътре наистина има луксозен на вид флакон с органичен крем за околоочен контур от серията "Rosa Pretiosa". Дори когато ме домързява да слагам си слагам друг крем, гледам лицето ми да е винаги почистено и покрай очите да съм намазана, затова и продуктът веднага влиза в употреба.Според описанието продуктът на Natural Cosmetic регенерира и стяга, заглажда фините линии, премахва следи от умора и тъмни кръгове, а откакто тръгнах на работа се сдобих и с такива, а на есен имам и първокласник и очаквам още повече да не си доспивам. Кремът трябва да постигне този ефект благодарение на органичните масла от българска роза, арган, баобаб, нар и таману, последното обаче не знам какво е.Първите ми впечатления освен красивата опаковка са за много лек, пухкав и нежен крем с омаен аромат на роза. Миризмата не е силна, но се усеща и след нанасяне, така че имайте това предвид. Поставя се с потупване, за да не се разтяга нежната кожа покрай очите и има нужда от няколко минути, за да попие. Усещам леко хидратиране и стягане на кожата, но няма мазна следа която да показва, че е нанесен крем. Не прави кир ефект, не дразни очите, държи се добре при среща с фон дьо тен или коректор. За момента не намирам недостатъци, дори не съм сигурна, че има такива, но ще споделя по-пълно мнение след като го използвам известно време, за да видя как влияе наистина на тъмните кръгове и бръчките. Цена за 20 ml около 18-19 лв.

1 коментар: