Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Време е да вкарам малко цвят в блога, т.е. днес ще обърна внимание на декоративната козметика. Продуктите са два, на една и съща марка и тъй...

Long-lach mascara and brilliant care lipstick by Lavera

Време е да вкарам малко цвят в блога, т.е. днес ще обърна внимание на декоративната козметика. Продуктите са два, на една и съща марка и тъй като ми бяха изпратени за проба по едно и също време, аз ги и ползвам едновременно, спиралата малко повече отколкото червилото, защото го редувам с други.За продукти на Lavera съм писала и преди и разкрасяващата им козметика също е със 100% натурални съставки. Мисля, че за първи път ползвам червило и спирала на марката, затова ще съм малко по-подробна.

Започвам със спиралата, както казах, тя е почти всеки ден на миглите ми. Черна на цвят, обещанието е за разделени и увеличени мигли. Четката не блести с нещо по-различно, лесно боравя с нея, случва ми се понякога да се омажа, но то е от бързане. На 2 пласта стой добре при мен, нанасям ги един след друг, преди да е изсъхнал предния, защото тогава ми е по-трудно. Тъй като миглите ми са светли, определено със спиралата изглеждат по-дълги, просто защото се оцветяват. Не съм сигурна, че има някакво друго удължаване, но и на това съм доволна. Разделя ги добре, освен ако не прекаля с количеството, тогава се случва да се слепнат някои косъмчета, но после ги поправям.
Нося очила, но от около месец през деня съм с лещи и нямам никакви проблеми със спиралата, никакво дразнене, зачервяване и други подобни. Трайността й също е добра, издържа цял ден, ако се случи обаче по невнимание да си търкам очите, я поразмазвам. Ако си държа обаче ръцете далеч от нея, не се рони и кротко разкрасява миглите ми. Премахва се лесно, не е водоустойчива и няма нужда от много търкане, за да падне. Харесва ми и че аромата й не е силен и изкуствен, не че го усещам после, но при нанасянето все пак играе роля. За мен е супер спиралата и продължавам да си я ползвам с удоволствие.

Червилото ми е цвят 04 Creamy Nud, предпочитам такива нюанси и се радвам, че са ми избрали точно този за тест. Опаковката е стилна, дълга и тънка, което определя и формата на червилото вътре. Едно от нещата, които не ми се нравят и точно това, че е тъничко и високо. По този начин е нестабилно и редовно се опира в стените на гилзата и се размазва по тях. Нужен е съвсем лек натиск и крива от правия път. Като започнах с недостатъците да кажа и че не е много трайно, а след хранене и пиене тотално го няма.
Предимства - съставът му е чудесен, мирише хубаво, не изсушава устните, кремообразната му текстура се нанася много лесно и стой красиво на тях, но е хубаво те да не са напукани, защото тогава не може да ги заглади и всичко е на показ. За да е по-силен цвета му, често го нанасям на два пласта. Има и лек блясък, а с течение на времето както казах изчезва, а не изсъхва на устните. Да кажем, че ми харесва, само ако имаше как и трайността му да е по-дълга, за да не се налага да го подновявам през час.* Продуктите са ми предоставени за проба от Таота ЕООД, но мнението си е лично мое. Повече за продуктите на Lavera може да научите на тяхната фейсбук страница: https://www.facebook.com/lavera.bg

2 коментара: