Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

След разобличаването на BioBag от My Beauty Zone, аз написах публикация , в която събрах всички месечни български кутии, които може да си п...

Първата ми и последна Ladies Kit кутия

След разобличаването на BioBag от My Beauty Zone, аз написах публикация, в която събрах всички месечни български кутии, които може да си поръчате без проблем и такива, които са съмнителни. Сред съмнителните бях включила и Ladies Kit кутията, за която не се знаеше нищо, нямат активност във фейсбук, няма информация кой седи зад нея и никой не я беше поръчвал.

Получих един коментар, че изпращачите са коректни, а цитирам "20 лева е, идва в страхотна кутия". Реших, че преди да напиша отрицателно мнение, наистина е по-добре да не се базирам само на липсата на информация, а лично да се убедя в услугата. Жертвах 20 лв,. които честно казано не са ми излишни, но пък държа да бъда коректна. За мое съжаление подозренията ми се потвърдиха и по-долу ще обясня защо.


За тези, които не са наясно за какво става въпрос, ето и информация от сайта им:

 Всичко необходимо в една кутия, всеки месец:
- 25 продукта за дамска хигиена;
- вкусен шоколад;
- комплимент изненада.



Цената за 1 месец е 19,99 лв., а ако се абонираш за 1 година пада до 15.97 лв. месечно. Както се оказа в цената е включена доставката.

Попълних анкетата в сайта, а след 2 дена получих обаждане, за да уточним кога ще получа кутията, така че да дойде точно, когато ми е необходима. Кутията ми беше донесена от Speedy до посочения от мен адрес, което не е от най-евтините куриерски услуги, но дори и така изпращача е на печалба.



Въпреки красивата, луксозна кутия, която получих, съдържанието й се оказа доста евтино и в никакъв случай не струва 20 лв.

Вътре има две сурови енергийни барчета Go4Raw по 25 гр, всяко на цена 1,99 лв. Две мостри на Galenic, едната 2 ml, другата 3 ml, които могат да се получат безплатно, несесер за козметика, няма марка и не знам колко струва, но бих се обзаложила, че е от магазините по 1 лв. и 12 дамски превръзки. Това е! По-зле от всичко, което съм получавала до сега :(

Освен, че хигиенните продукти не са обещаните 25 бройки, те са и от най-евтините, без марка и никакво обозначение, които струват по 10, максимум 15 ст. бройката. Значи съдържание максимум за 6 лв + експресна доставка (пусната в последния момент, нали е за моя сметка всичко), която струва 8 лв, за изпращача остава печалба от цели 6 лв. Само че освен тези мижави пари, той си "спечели" и публикация в моя блог и смятам да я разпространя до колкото се може повече хора, така че никой да не си поръча повече и да не му "дарява" всеки месец пари.



Чувствам се прецакана и то най-вече заради това, че се надявах да не съм права и наистина да има още една интересна кутия, която да покаже, че и у нас могат да се случват хубави неща и тази ниша да се развива. Уви, ще стане, ама друг път. Ако за някого тази кутия е страхотна и си заслужава парите, явно не е попадал на други, наистина страхотни кутии и нека си хвърля парите на вятъра, за мен тя е подигравка с клиента.

10 коментара:

  1. Интересна идея, лошо изпълнение. Благодаря много за ревюто! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, интересна е идеята, наскоро гледах английският вариант на такава кутия https://www.pinkparcel.co.uk/ и тази, която получих е малко да се каже, че побългарена версия, ами направо не знам как да я нарека :(

      Изтриване
  2. Много жалко.Наистина започнаха да се излагат с тези кутии.Ясно, че е свободна ниша в Бг, а има интерес от клиентите, но явно търговците ни мислят за "балъци"...
    Браво за споделеното ревю (предупреждение)!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз не мога да си обясня какво правят кремове за лице в кутия за дамска хигиена....само опаковката им е хубава...

    ОтговорИзтриване
  4. Защо се занимавате не знам?! Купувайте си това,което ви трябва и оставете тези псевдо кутии на който си иска! Пазаруването трябва да е удоволствие и да доставя кеф,не разочарования и негативни емоции.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гале, права си, че е най-добре всеки да купува каквото му трябва, но идеята на тези кутии е изненада, запознаване с нови продукти, наречи го малко глезене от което всяка жена има нужда. Да, пак си го купуваш, но някой е помислил как да те впечатли, зарадва и го поднася красиво. В случая обаче се губи този момент, защото е направено с цел печалба, а не доволни клиенти. Ще си останем май само с разглеждането на чуждестранните кутии и въздишането.

      Изтриване
    2. Именно,Краси. Мислех си,че вече поне вие блогърките сте разбрали,че тези кутии в Бг не си заслужават. По добре отдели пари и си вземи няколко чуждестранни знаеш поне,че ще останеш доволна и ще ползваш всичко с кеф. Аз също ги спрях,защото не сами вече интересни за момента,въпреки,че тук винаги е надвишавала поне двойно цената си :)

      Изтриване
  5. Изключително евтин номер, да не казвам типично по бъларски, защото звучи много зле. Аз все пак се радвам, че такова ревю ще има в интернет обаче, защото някой когато потърси мнения в google ще му излиза твоето. В случая даже не мисля, че става въпрос за некоректни търговци, по-скоро евтини тарикатлъшки номера, едва ли фирма дори съществува легално.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами не, няма фирма, изпратена ми е от физическо лице. При търсене на телефония му номер се оказва, че е детски психолог и името отговаря на това на изпращача. Може да си търси допълнителни доходи жената, ама не е това начина.

      Изтриване
  6. Да, точно от левчето е несесера. Имам доста по-голям с твърдо дъно и дръжка, но със същата щампа за 5 лева от такъв магазин.
    Чудя се как им идва на хората на ум да се занимават с такива измами. Да забогатееш, ама то и не забогатяваш, само си измамник за сумата от 6-7 лева.

    ОтговорИзтриване