Един блог за всичко останало

Home Top Ad

След разобличаването на BioBag от My Beauty Zone, аз написах публикация , в която събрах всички месечни български кутии, които може да си п...

Първата ми и последна Ladies Kit кутия

След разобличаването на BioBag от My Beauty Zone, аз написах публикация, в която събрах всички месечни български кутии, които може да си поръчате без проблем и такива, които са съмнителни. Сред съмнителните бях включила и Ladies Kit кутията, за която не се знаеше нищо, нямат активност във фейсбук, няма информация кой седи зад нея и никой не я беше поръчвал.

Получих един коментар, че изпращачите са коректни, а цитирам "20 лева е, идва в страхотна кутия". Реших, че преди да напиша отрицателно мнение, наистина е по-добре да не се базирам само на липсата на информация, а лично да се убедя в услугата. Жертвах 20 лв,. които честно казано не са ми излишни, но пък държа да бъда коректна. За мое съжаление подозренията ми се потвърдиха и по-долу ще обясня защо.


За тези, които не са наясно за какво става въпрос, ето и информация от сайта им:

 Всичко необходимо в една кутия, всеки месец:
- 25 продукта за дамска хигиена;
- вкусен шоколад;
- комплимент изненада.Цената за 1 месец е 19,99 лв., а ако се абонираш за 1 година пада до 15.97 лв. месечно. Както се оказа в цената е включена доставката.

Попълних анкетата в сайта, а след 2 дена получих обаждане, за да уточним кога ще получа кутията, така че да дойде точно, когато ми е необходима. Кутията ми беше донесена от Speedy до посочения от мен адрес, което не е от най-евтините куриерски услуги, но дори и така изпращача е на печалба.Въпреки красивата, луксозна кутия, която получих, съдържанието й се оказа доста евтино и в никакъв случай не струва 20 лв.

Вътре има две сурови енергийни барчета Go4Raw по 25 гр, всяко на цена 1,99 лв. Две мостри на Galenic, едната 2 ml, другата 3 ml, които могат да се получат безплатно, несесер за козметика, няма марка и не знам колко струва, но бих се обзаложила, че е от магазините по 1 лв. и 12 дамски превръзки. Това е! По-зле от всичко, което съм получавала до сега :(

Освен, че хигиенните продукти не са обещаните 25 бройки, те са и от най-евтините, без марка и никакво обозначение, които струват по 10, максимум 15 ст. бройката. Значи съдържание максимум за 6 лв + експресна доставка (пусната в последния момент, нали е за моя сметка всичко), която струва 8 лв, за изпращача остава печалба от цели 6 лв. Само че освен тези мижави пари, той си "спечели" и публикация в моя блог и смятам да я разпространя до колкото се може повече хора, така че никой да не си поръча повече и да не му "дарява" всеки месец пари.Чувствам се прецакана и то най-вече заради това, че се надявах да не съм права и наистина да има още една интересна кутия, която да покаже, че и у нас могат да се случват хубави неща и тази ниша да се развива. Уви, ще стане, ама друг път. Ако за някого тази кутия е страхотна и си заслужава парите, явно не е попадал на други, наистина страхотни кутии и нека си хвърля парите на вятъра, за мен тя е подигравка с клиента.