Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Ако още не сте извадили тиквите, паяците и прилепите, има съвсем малко време. Следващата седмица е Хелоуин и от няколко години в България то...

Най-лесния и бърз маникюр за Хелоуин

Ако още не сте извадили тиквите, паяците и прилепите, има съвсем малко време. Следващата седмица е Хелоуин и от няколко години в България той е повод за празнуване. Няма да се спирам на въпроса трябва или не трябва да го празнуваме, всеки си е свободен да прецени как да се весели и какво иска да прави на даден ден, а ще ви покажа моето предложение за маникюр в духа на Хелоуин.



Никаква ме няма в рисуването по ноктите, в използването на различни печати и завъртени приспособления, които правят маникюра ви да изглежда като произведение на изкуството. Та най-лесният начин да украся ноктите си за Хелоуин до сега беше да се лакирам с черно и оранжево и то там, никакво въображение, нищо по-различно.



Тази година на помощ ми се притече сухият лак за нокти Incoco. И не, не прочетохте грешно, това нещо наистина е 100% реален лак за нокти, само че сух. Нещо като олиото за къпане и сухото олио за лице и тяло, трудно си го представяш какво е, но после се оказва много добро попадение. Incoco е за хора като мен с две леви ръце, за хора, които бързат, нямат търпение, а имат желание лакът им да изглежда добре, да е траен и най-важното да е безопасен. Сухият лак, за който ще ви пиша днес не съдържа формалдехид, талуол и дибутилфталат, нанася се изключително лесно и при мен издържа най-дълго от всички други лакове, които съм ползвала до сега.



Но да карам подред. Сухият лак реално е като лепенка, която облича нокътя, но ако е добре поставен изобщо не си личи, че е нещо различно. Мислех, че ще ми е адски трудно да го нагодя, както и си представях как след първото измиване с вода или първата сутрин, когато се събудя с него, ще е вече отлепен и изчезнал. Нищо такова обаче не се случи. Стой си здраво закрепен на нокътя, макар че при поставянето не си личи, че може да се залепи толкова сигурно. Поставянето не се оказа трудно, изгледах две клипчета, пробвах и ми се получи. Според мен е по-добре размерът, който изберете да е една идея по-малък от нокътя, защото ако остане да стърчи встрани по-трудно залепва и се премахва.

Incoco реално съчетава в себе си 3 в 1 - база, лак и топ лак. Само че не се налага да чакате всеки от тях да изсъхне по няколко минути, за да нанесете следващия. Няма размазване, няма изцапано около нокътя, няма ефект "чаршафи", всичко е чисто и бързо. Излишното от лака се премахва с пиличка и във всеки комплект е включена една такава. Освен това има и 2 лентички с по 8 размера нокти, така че всяка жена да намери подходящите за нея.



Поставянето - избираме кой размер ще пасне на нокътя, откъсваме го, маха се предпазния слой, отлепя се самия лак и се залепя на нокътя. Притиска се първо в основата, а след това леко се изтегля, за да прилепне по целия нокът. Внимавайте, защото при по-силно дърпане се къса в края. След като покрие целия нокът се завива надолу и излишното се отстранява с пиличката. Заглаждам го още малко, за да съм сигурна, че е залепнал добре и готово.

Първият модел, който пробвах издържа при мен 7 дена. Това е защото в края го подложих на доста сериозен тормоз и чистих основно вкъщи ("любимо" занимание в почивните дни) и той се напука. Не се отлепи или излющи, както би станало при други лакове, а се напука. Реших да го махна и да пременя ноктите си с хелоуинска тематика, която ви показва днес. Изборът на разцветки е сериозен и на мен ми беше трудно да си избера само една любима. Маха се без остатък и с най-обикновения лакочистител и разбира се не оцветява нокътя.



Личното ми мнение е, че това е страхотно измислено улеснение за жените и съм благодарна на Incoco Bulgaria, че ми дадоха възможност да го пробвам и да се убедя, че е използването му е лесно, а продукта е качествен и заслужава внимание. В България лакът може да се поръча от фейсбук страницата на марката (цък тук), а за София на тел. 0885 843032.

1 коментар: