Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Благодарение на късмета си и на kutia.bg имах възможност да направя вкусен подарък на близък и ползвам възможността да ви покажа и на вас т...

Кутия 'Вкуснотия' от Kutia.bg


Благодарение на късмета си и на kutia.bg имах възможност да направя вкусен подарък на близък и ползвам възможността да ви покажа и на вас тази нова кутия. Тя не е козметична, но не е и със строго определена тематика, т.е. предлага различни видове кутии, така че нищо чудно скоро да ни изненада и някоя козметична или пък смесена включваща козметика.





Кутията, която подарих се нарича "Вкуснотия" и съдържа 12 изкушения за хапване - гризини, солети, енергийни барчета, шоколад. Преди да я предам в ръцете на собственичката й я снимах, а след това имах и възможност да опитам част от съдържанието и определено си намерих нови любимци. Всички продукти са с натурален състав, голяма част от тях са сурови и са много подходящи за хора, които се стремят да водят здравословен начин на живот.



В "моята" кутия имаше био сурово енергийно топче с кокос и гуарана Roo biotic (малко странно беше на вкус), NICS блокче с ябълки, пекан и канела (много ни хареса, а се оказа и че се произвежда близо до нас), био пълнозърнести солети от ръж, вафли с лимонов пълнеж без глутен, пълнозърнести гризини със сусам, био фин натурален шоколад с касис (мммм, нямам търпение да ми дадат поне едно парченце), био веган курабийка с ананас и портокал Kookie Cat - 2 броя, барче с тиква и сурово барче със смокини и кокос Zido - 2 броя. И картичка с лично написано пожелание, което много ми допадна като отношение.



Всеки месец асортиментът е различен, затова се предлага и абонамент. В момента на сайта може да видите още една кутия - "Направи си сам Коледа", а скоро се очаква и друга Коледна кутия. Доставките са в началото на месеца, цената на доставка е 1,99 лв., а цената на самите кутии е различна, в зависимост от тематиката им. Както казах, аз получих кутия "Вкусотия" като награда и затова не коментирам цената.

Благодаря още веднъж на kutia.bg, че ми помогнаха да изненадам приятно любим човек и че ме запознаха с нови продукти, пожелавам им успех и ще следя развитието им.

0 коментара: