Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Днес съм с Красимир ! По-точно последните 4 дена съм с него :) Мисля вече да го разкарам и да го заменя с друг. За първи път се сблъсках с л...

Лак за нокти SNB NLT24 с кодово име Красимир


Днес съм с Красимир! По-точно последните 4 дена съм с него :) Мисля вече да го разкарам и да го заменя с друг. За първи път се сблъсках с лакове с имена при срещата ми с продуктите на SNB. Свикнала съм цветовете за нокти да носят нежни, романтични имена, опитващи се да хванат правилно какъв нюанс са и в същото време да звучат красиво и привлекателно. Затова и женските имена при SNB ги приех по-леко, макар пак да не ми говореха нищо за цвета на продукта, който седи зад тях, но виж за мъжките продължавам да недоумявам каква им е идеята. Мъжко име за дамски продукт, при това име, което трудно би ти помогнало да запомниш какъв точно цвят може да е.



Вие какво си представяте като чуете например Красимир? Аз честно казано не го свързвам с никакъв конкретен нюанс, взех си го само защото е моето име в мъжки вариант и защото на сайта изглеждаше много красиво свежо розово. Действителния му цвят обаче няма нищо общо с този онлайн. Реално е пастелно телесно, клонящо към бежово. От описанието ми нищо няма да разберете, затова най-добре го вижда на снимките.

Четката му е много удобна за нанасяне, идеално широка и гъста. Красотата на лака си личи най-добре на 2 слоя. При мен издръжливостта му е задоволителна - до 4 дена, без да ползвам топ лак, но се забелязват пукнатини по повърхността му. При домакински дейности Красимир си заминава още по-бързо, явно не им е фен.

Оставям ви да се насладите на красотата му:





0 коментара: