Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Толкова отдавна не съм писала, че чак блога се опита да се счупи в мое отсъствие, но началото на годината е добро време да се завърна и да п...

Milka Oreo

Толкова отдавна не съм писала, че чак блога се опита да се счупи в мое отсъствие, но началото на годината е добро време да се завърна и да поправя нещата.



Започвам с един вече не толкова нов вкус на Милка - Milka Oreo или по-точно Млечен шоколад с алпийско мляко, крем с алпийско мляко и вкус на ванилия (38%) и парченца бисквити Орео (12%).  Съчетава Milka с друга любима наша марка – Oreo. Нежният Milka вкус се преплита с ванилов крем и парченца какаови бисквити Oreo. Което преведено означава млечен крем с парченца бисквити, всичко това полято с шоколад. Ванилията не се усеща никак, нито като аромат, нито като вкус.

Не мога да кажа, че съм голяма почитателка на бисквитите Oreo, ако има не им отказвам, но не си ги купувам специално. Обаче още първия път като опитах този вид, съчетанието между бисквитките и шоколада ми допадна и си го хапвам редовно. Харесват ми хрупкавите парченца, които правят шоколад по-богат и не толкова сладък. Хубаво е, че има достатъчно от тях във всяко парче и този път картинката на опаковката отговаря на съдържанието й.

Не е по-скъп от другите шоколади на марката, съдържа 5 реда по 3 блокчета и е интересно разнообразие сред другите шоколади. Хапнах такъв шоколад и в чужбина и освен малки разлики по опаковката, вътре шоколадите си бяха едни и същи и като вид и като вкус.

0 коментара: