Golden Rose Rich Color 10

Честита нова година, момичета! Кой каквото си пожелае, да се сбъдне през новата година.

Аз започвам годината с пост за лака за нокти на Golden Rose от серията Rich Color. Взех си номер 10, защото ми се стори по-неутрален, а нямам такъв лак. Трудно ми е да опиша точно какъв е цвета – нещо от рода на млечно-шоколадово и кремаво, дано се вижда добре на снимките.


Привлече вниманието ми с интересната четка, изобразена на шишенцето и обещанието за добър резултат само с едно нанасяне. Ето и по-точно описание от сайта на марката “Първият лак за нокти от Golden Rose с гел технология и по-голяма четка Maxi Brush за по-лесно нанасяне.”

Като се свикне с четката, се борави доста лесно и приятно с нея. При мен обаче не покри добре само с едно нанасяне, в средата на нокътя лака беше плътен, но отсрани стои на черти и трябваше да се повтори. Най-добре се получава на два слоя, но сякаш ми става прекалено дебел тогава или си въобразявам. Затова по-често го нося на един слой като се примирявам с дребните несъвършенства.

Цветът е красив и гладък, не забелязвам да е по-блестящ от други лакове. Не съм ползвала гел лакове и не мога да сравня с тях, но ми харесва този как изглежда. Малко се двоумя дали съм доволна от покупката си, но предвид ниската цена бих преглътнала това, че трябва да го повтарям понякога, а трайността му е почти 3 дена, което при мен не е малко. Цена – 2 лв.