Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Честита нова година, момичета! Кой каквото си пожелае, да се сбъдне през новата година. Аз започвам годината с пост за лака за нокти на Gold...

Golden Rose Rich Color 10

Честита нова година, момичета! Кой каквото си пожелае, да се сбъдне през новата година.


Аз започвам годината с пост за лака за нокти на Golden Rose от серията Rich Color. Взех си номер 10, защото ми се стори по-неутрален, а нямам такъв лак. Трудно ми е да опиша точно какъв е цвета - нещо от рода на млечно-шоколадово и кремаво, дано се вижда добре на снимките.


Привлече вниманието ми с интересната четка, изобразена на шишенцето и обещанието за добър резултат само с едно нанасяне. Ето и по-точно описание от сайта на марката "Първият лак за нокти от Golden Rose с гел технология и по-голяма четка Maxi Brush за по-лесно нанасяне."



Като се свикне с четката, се борави доста лесно и приятно с нея. При мен обаче не покри добре само с едно нанасяне, в средата на нокътя лака беше плътен, но отсрани стои на черти и трябваше да се повтори. Най-добре се получава на два слоя, но сякаш ми става прекалено дебел тогава или си въобразявам. Затова по-често го нося на един слой като се примирявам с дребните несъвършенства.


Цветът е красив и гладък, не забелязвам да е по-блестящ от други лакове. Не съм ползвала гел лакове и не мога да сравня с тях, но ми харесва този как изглежда. Малко се двоумя дали съм доволна от покупката си, но предвид ниската цена бих преглътнала това, че трябва да го повтарям понякога, а трайността му е почти 3 дена, което при мен не е малко. Цена - 2 лв.

4 коментара:

  1. Много нежен цвят :) Също харесвам серията, само четката не ми е от най-удобните - с малките ми нокти се омазвам навсякъде :D
    Честита Нова Година и на теб!
    Girl's temptations | Happy New Year!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова Година! Цветът много ми хареса. Аз имам 2 от същата серия и издръжливостта при мен е към 5-6 дена. А четката ми допада най-много. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен 3 дена е добра издръжливост и то само на върха на ноктите се бели малко, докато при другите лакове в началото на втория ден и половината го няма. Май ще пробвам и други цветове, както писах цената му е добра и човек може да се сдобие поне с 4-5 лака :)

      Изтриване
  3. Имах такъв цвят на друга дрогерийна марка и ми стана много мъчно като го спряха и още по-мъчно като изхвърлих празното шишенце миналата седмица. Ще се възползвам от препоръката за този лак, намира се лесно, а и си е на супер цена. Мерси!

    ОтговорИзтриване