Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Направих си подарък за 14-ти февруари, малък, защото съм си наложила забрана да си купувам нова козметика известно време, но все пак да не е...

Maybelline Forever Strong 08 Rouge Passion

Направих си подарък за 14-ти февруари, малък, защото съм си наложила забрана да си купувам нова козметика известно време, но все пак да не е без хич, защото имах личен празник. А пък цветът му идеално се вписва и в двата празника и абсолютно отговаря на името си "Червена страст", номерчето му е 08.

Тук blogger незнайно защо промени цветовете на снимката и не мога да ги оправя. На следващите снимки се вижда по-добре цвета в шишенцето.


Не съм много сигурна как точно е цялото име на лака, защото на него пише сума ти неща. Според мен обаче се различава от Maybelline Forever Strong Pro, който съдържа желязо, калции и силикон и надписите му са по-различни. Възможно е обаче да е негова стара или по-нова версия.



Шишенцето е тънко, елегантно, удобно за хващане. Четката е широка и плоска, с леко заоблени краища. Лесно се лакирах с нея, почти покрива нокътя с едно нанасяне, но ако остане малко отстрани за доизкусуряване и успявам да се омажа. Един слой е напълно достатъчен за равен и блестящ резултат. Няма грапаво, няма мехурчета, цветът става страхотен и изсъхва бързо.



Много ми харесва как изглежда, не е прекалено ярък както се притеснявах. Относно трайността, първият път като го се лакирах с него вечерта реших да измия чиниите и след това се изкъпах, което се отрази пагубно на връхчетата му. Останалата част от лака обаче издържа доста време, поне 5 дена и не мръдна. Вторият път обявих бойкот на мивката, на банята няма как, но съм доволна, че пак издържа 5-6 дена и е все така бляскав, което за мен е много добре.


Оправдава си цената, която в различните магазини варира между 8 и 9 лева и мисля да пробвам и други цветове от серията.

0 коментара: