Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Тази сутрин си получих кутията на красотата от Pinks. Признавам си, че я поръчах само защото е по случай първия им рожден ден и очаквах да и...

Една година Pinks Beauty Box юни 2014

Тази сутрин си получих кутията на красотата от Pinks. Признавам си, че я поръчах само защото е по случай първия им рожден ден и очаквах да има нещо по така, а и защото имаше възможност да се поръча отделно, а не чрез абонамент. Около поръчването нямаше олелия и гюрултия и не виждам защо не го направят пак така за всяка кутия, но те си знаят. По случай празника ще им пожелая да се развиват все напред и нагоре, да печелят нови клиенти и да успеят да ги задържат.

Съдържанието на кутията този път е еднакво за всички независимо дали са с абонамент или са си поръчали свободно, разликата е в цвета на лака на Inglot, който беше и единствения разкрит продукт.


Ето какво ми се падна на мен:

1. Bilka околоочен гел Rosa Damascena - 25 ml

Продукти за околоочния контур ползвам постоянно, обичам мириса на роза и тази нова серия на Билка скоро ми привлече погледа, така че ще е супер да пробвам този гел.

2. Yves Rocher крем душ бразилско кафе - 200 ml
От известно време насам бюти блогърките не спряха да изкушават с продукти на марката, ама казвам ви масово зарибяване, то едни аромати, едни описания, едни възклицания и аз чета ли, чета и въздишам. Ето че сега имам възможност да опитам продукт на Yves Rocher. Не пия кафе и първата ми мисъл беше, че едва ли аромата на душ гела ще ми допадне, но той се оказа повече сладко капучинов отколкото кафеен, така че отива в банята за ползване.

3. Yves Rocher Cle Vegetale серум за отслабване - 5 ml

Бедрата ми жадуват за него, но от 5 мл ще си останат жадни, особено при положение, че най-добър ефект се вижда след 15 дневно използване. Мостричката може и да ми стигне за едното бедро, така че ми трябват още поне 29 мострички. Ако няма да ползвате вашите, приемам дарения, може да ги адресирате "На село, за Краси" :)

4. Yves Rocher Cerisier en fleurs EDT 1ml

От другите момичета разбрах, че това е парфюм под формата на мокра кърпичка с аромат на току-що разцъфнали черешови цветчета, което звучи супер за мен.

5. L'Oreal Professional Vitamino Color шампоан 2х10 ml

Косата ми боя не е виждала от години и макар да се замислям да поправя това за сега мостричките ще замина дълбока резерва докато намеря на кого да ги дам.

6. Mixa CC крем 2 ml
7. Mixa хидратиращ крем с 10% глицерин 2 ml

Не съм пробвала нищо на марката и за двата продукта пише, че не съдържат алкохол и парабени, но останалите им съставки не са сред най-безопасните затова ще се въздържа да ги ползвам.

8. Biotrade Acne out активен лосион за мазна и склонна към акне кожа 15 ml

Тийнейджърката ползва този лосион и е доволна от него, но и на мен ще ми се отрази добре.

9. Revive Snails Extract Regenerating Power Serum 2х2 ml

Това е интересно, ще се пробва, надали ще видя голям ефект от 2 сашета, но обичам серумите и охлювите :)
 

10. Inglot Nail Enamel - лак за нокти

Цветът, който ми се падна е 855, златисто жълто, с повече въображение може да мине и за нещо намиращо се в бебешките пелени. На пръв поглед не ми харесва, ще видим върху ноктите как ще стои и пак ще споделя.
 
Към кутията има и талон за 15% отстъпка при покупка в магазините на Inglot, а също и 10 секунден тест за определяне типа на кожата на лицето от Yves Rocher. Видях, че другите момичета имат мини каталог Здраве и магнитен книгоразделител, който при мен липсва, а много бих се зарадвала на такъв, но късмет :(

Кутията ми харесва, малко са нещата, които няма да ми влязат в употреба, повечето ще ползвам. Дано започне една възходяща тенденция от към качество на бюти кутиите, че да се абонирам пак.

0 коментара: