Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Допадат ми нови и различни идеи (сигурно е от зодията ми), които тепърва надигат глави по нашите ширини и подкрепям всяко едно такова начина...

АДЕЛ - Твоята beauty секретарка

Допадат ми нови и различни идеи (сигурно е от зодията ми), които тепърва надигат глави по нашите ширини и подкрепям всяко едно такова начинание. Затова смятам накратко да ви запозная с АДЕЛ - Твоята beauty секретарка. АДЕЛ не е реален човек, а образно казано добра фея, която се грижи жените да са красиви, въпреки множеството задачи и часовете, които са запълнени до крайност. Зад реализирането на идеята обаче стоят съвсем реални хора, които действат като една много организирана и услужлива beauty секретарка.



Колко пъти ви се е случвало да сменяте салоните за красота и фризьорските салони един след друг, докато попаднете на подходящия за вас. Намерите ли такъв го цените като четирилистна детелина и споделяте тайната си само с най-близки и заслужили приятелки. А колко пъти се е налагало да отлагате желаната процедура, защото любимата фризьорка не може да Ви вмести в графика си?! Много жени попадат в ситуацията да се лутат и да търсят качествени и достъпни услуги за разкрасяване. Точно в този момент се намесва АДЕЛ. Тя има за цел да ви помогне в това безкрайно лутане и да ви предложи проверени салони за красота като при това се съобразява с удобно за вас място, време и даже цена.

А като казах цена имайте предвид, че услугите на beauty секретарка са съвсем достъпни за всички, т.е. напълно безплатни. Вие заплащате само и единствено процедурата, която ползвате като при това получавате 7 % отстъпка от цената на терапията в конкретния салон. Може да ползвате компанията за съдействие при резервация на следните процедури: фризьорство, маникюр, масаж, козметика, педикюр.



За момента АДЕЛ работи само в София, но се надявам скоро бизнеса й да се разрасне и да помага на жените в цяла България. За да повярвате в това, което ви говоря е достатъчно само да посетите сайта на АДЕЛ - www.adel.bg и да споделите после впечатления ;)

1 коментар:

  1. Благодарим ти за подкрепата, Краси! Толкова мил и сърцат човек е рядкост! Благодарим ти.

    ОтговорИзтриване