Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Заразена от топлото време навън, разнообразявано понякога с гръмотевични бури, реших да вкарам и аз малко цвят. Балсамът на NYX не може да с...

NYX Butter Lip Balm и Maybelline Baby Lips


Заразена от топлото време навън, разнообразявано понякога с гръмотевични бури, реших да вкарам и аз малко цвят. Балсамът на NYX не може да се каже, че е мой избор, защото го получих като бонус към покупка. Не мисля, че бих го избрала целенасочено, първо заради състава, който ще видите по-долу и второ заради цвета, който според моите разбирания е прекалено принцеско бебешки розов. Но така и така го имам, реших поне да го пробвам и да се разкрася малко.




Балсамът е номер BLB02 Ladyfingers, макар според мен да няма нищо общо с бишкоти. Цветът му в опаковката е наситено, нежно розово, но на устните разбира се не може да се постигне това богатство на цвета. Мирише на малинки, според мъжа ми "мирише на розово". Придава някакъв цвят на устните, колкото да се каже, че има нещо и на сянка например не се забелязва. На дневна светлина обаче изглежда доста розово според мен и трудно се възприемам с такъв цвят. Прекалено младежки е и не ми подхожда мисля. Забелязвам, че ми придава и някакъв силиконов ефект, по принцип устните ми са тънки, а с него изглеждат по-пухкави.




Води се овлажняващ, но е по-скоро мазен и прави устните меки. За мое щастие изчезва доста бързо, до към 1 час. Същото е и положението с балсама на Maybelline Baby Lips, който взех като допълнение към една поръчка, а не трябваше. Той няма цвят и мирише малко по-странно, не мога да определя на какво, но го избирах на сляпо по интернет, не че иначе има възможност да се помирише де. Една идея по-мазен е от балсама на NYX, но не мисля че мисля, че това го прави хидратиращ както е отбелязано на опаковката му. И той не издържа много, но поне не оставя цветни следи по чашите и храната. И неговият състав не е подходящ за блога ми и ще ви го спестя.



Не виждам полза и от двата балсама, този на NYX може да служи поне за цвят от време на време, но продукта на Maybelline е напълно излишен. Не ги изхвърлям само защото не обичам така да пилея неща, но ако скоро не измисля какво да ги правя, ще трябва да заминат към кошчето :(




Това ревю ми напомня и защо не правя много публикации свързани с декоративна козметика - не мога и не мога да докарам хубави снимки. Пробвах с телефона, с фотоапарата (вижда се, че и магията на селфитата не съм овладяла добре), помолих детето да ме снима, не стават и не стават. Не знам аз ли съм магаре или нещо не правя както трябва, но явно имам нужда от обучение. Приемам всякакви трикове и съвети в това направление.


0 коментара: