Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

След като този месец не успях да се добера до кутията на Pinks, която навършваше 2 години и явно по този случай беше много търсена, но пък н...

Good box June 2015


След като този месец не успях да се добера до кутията на Pinks, която навършваше 2 години и явно по този случай беше много търсена, но пък не съжалявам, паричките хартисали от нея сполучливо бяха пренасочени към Good Box. Тя не е типична бюти кутията, но пък в нея присъства и по някои козметичен продукт, а общото между всички съдържащи се в нея продукти е, че те са добри, защото са естествени, здравословни и натурални.Нямаше начин кутията да не привлече вниманието ми и след като поръчах още в края на май, след един месец най-после Good Box се озова в ръцете ми. Първо впечатление - тежка, второ - долавя се аромат на мента. Пратката ми представляваше стабилна картонена кутия със зелена панделка и зелено лого, съдържаща 10 нещица обвити също със зелена хартия. Нищо прекалено фрапантно, но пък семпло и красиво.Беше разкрит един от продуктите, които получат всички поръчали си и това беше слънцезащитния лосион на Wooden Spoon (50 ml), който няма начин да не остане неизползван, че дори и няма да ми стигне ми се струва. Освен него всички кутии съдържат и био сок от ананас (200 ml), био препарат за ръчно миене на съдове Шипка и Маточина (100 ml). Това са по-едрите неща, по-дребните са QUIN BITE - Kapha - Wake up & Shake up  - сурово барче със сини сливи и стафиди, бисквитка със симпатичното име "кокоска ескимоска" от доста известните поне на мен Vanilla Kitchen, лъжичка мед от липа, една торбичка със сапунени ядки, които се използват за пране, ръчно изработен сапун "Лятна свежест", 1 пакетче био чай от касис и акай и мостра на Biofficina Toscana (надявам се, че кожата ми още влиза в графа млада и задължително ще пробвам тази нова марка, която скоро ще се представи в България). В допълнение получавам и талон за 10% отстъпка от онлайн магазина на Arminabio, в който предлагат всякакви изкушаващи био неща за красота.

Кутията ме изненада приятно, продуктите в нея също, има нови и непознати за мен неща, както и такива за които съм чувала, но не съм имала възможност да ползвам. Има и такива, които съм пробвала, но не съм останала впечатлена, визирам сапунените ядки, ако не ме домързи ще пусна публикация за тях. Според мен съчетанието от козметика, неща за дома и продукти за опитване е добро и кутията е подходяща както за един човек, така и за цялото семейство. Всички добри продукти от Good box ще ми влязат в употреба, което е супер, защото при козметичните кутии често се случваше това или онова да не е подходящо за мен и да се чудя какво да го правя. Точно днес обаче бях на зъболекар и затова останалата част от домакинството се облажи от ядливите неща :(Харесва ми, че наистина се дава възможност да се опитат разнообразни продукти на различни фирми и да се открие интересно и неподозирано съкровище или марка, която да ти стане любима. Цената заедно с доставката е 23 лв., което е в сферата на поносимото за мен. Идеята е добра, реализацията също, надявам се да се развиват само напред и нагоре. За козметичната част от нещата в кутията ще има отделен пост, когато ги пробвам и то най-вече за лосиона на Wooden Spoon, който е най-голям като количество.

1 коментар:

  1. На мен ми хареса кутийката,докато се излежаваш на плажа и се мажеш с лосиона на WoodenSpoon ще си похапваш вкусна бисквитка и пийваш свеж сок :)
    п.с. Слънцезащитният лосион ще ти стигне за дълго,защото е нужно наистина малко количество за цялото тяло и лице.

    ОтговорИзтриване