Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Най-после ноктите ми се задържаха достатъчно дълго здрави, за да ги оформя и лакирам както трябва. Лакът на Oriflame така си и седеше и чака...

Oriflame More by Demi Tea Rose


Най-после ноктите ми се задържаха достатъчно дълго здрави, за да ги оформя и лакирам както трябва. Лакът на Oriflame така си и седеше и чакаше да се сетя за него. Даже не съм сигурна, че го има в каталозите още, но моят все още е годен за ползване. Не е точно летен цвят, по-скоро е неутрален и подходящ за всеки сезон, стига да имаш настроение да го носиш. Аз обикновено го ползвам през работната седмица, защото нямам време всеки ден да сменям цвета, а този е подходящ за носене в офиса, тъй като не е крещящ.



Води се Tea Rose, но според мен, за да отговаря на името си, трябва е малкооо по-розов. За мен по-скоро е пепел от рози или нюд, завиди на каква светлина се гледа. Кремообразен е и на външен вид и като консистенция. Само един слой е достатъчен, за да покрие добре ноктите ми. Отначало създава впечатление, че остана на черти, но като изсъхне е идеално гладък. Има си собствен блясък и няма нужда от топ лак, освен да удължи живота му.



Четката е достатъчно широка, за да покрие лесно и бързо плочката, но почти винаги успява да загребе повече количество, отколкото ми е необходимо. С практика обаче се получават нещата. Издръжливостта на моите нокти, ако го пазя (разбирайте нароча някой друг да мие чиниите) е около 3-4 дена. Предполагам принос за това има и заздравителя на Micro Cell, който ползвам като база. Без него не съм носила лака и затова не мога да кажа дали пак ще издържи толкова.



В нета го намирам на цена от 15 лв., аз не помня за колко съм го взела. Количеството е 7 ml, въпреки че изглежда повече и пак не съм сигурна, че ще успея да го оползотворя подобаващо. Серията More by Demi има още 5 цвята, които също изглеждат подобаващо красиво за Холивуд. На мен ми харесва лакчето и го нося с удоволствие, мисля, че ми стои добре, нали?

0 коментара: