Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Писала съм и съответно съм опитвала няколко видове Lindor бонбони , а също и големия брат на днешния герой - млечният шоколад Lindor, но мал...

Млечни шоколадови бонбони Lindt Lindor


Писала съм и съответно съм опитвала няколко видове Lindor бонбони, а също и големия брат на днешния герой - млечният шоколад Lindor, но малките шоколадовио-млечни сфери незнайно защо не са получи почетно място в блога ми. До днес. Смятам да поправя тази грешка поне няколко пъти и да ви убедя задължително да се запасите с една кутийка от тях и да им се насладите подобаващо.


Шоколадовите бонбони Lindor Milk могат да се срещнат в различни опаковки - сърчица, кутии. Която и да вземете няма да сбъркате, защото вътре ви очаква нещо прекрасно. Ще ме извиняват създателите на марката Lindt, но този изкусителен бонбон, който отвън е твърд и гладък, а вътре още по-гладък, течен и разточително вкусен, си мисля че може да е идея само на жена :) Но дори и да не е така, определено им се е получило добре да скрият шоколад в шоколада.



Опаковката е същата като на Lindt Lindor Milch, обаче едно бонбонче е по-голямо от едно парченце шоколад, макар никъде да не видях какъв е грамажа му. Развивам станиола доста по-бързо, отколкото отварям шоколад. Вътре ме очаква твърда сфера от шоколад, която е съвсем малко несъвършенна. От едната страна има вдлъбнатина, а от другата лека изпъкналост като копченце. Предполагам от там са напълнили сферичката с течното изкушение, което се излива в устата ми щом успея да пробия защитната му повърхност. Ако обаче Lindor бонбонките са съхранявани някъде на хладно вътрешността вече не е течна. На вкус и усещане е като крем, който само да се докосне до езика ми, се разтича и ме шоколадоомагьосва с вкуса си.



Комбинацията между твърд и течен шоколад се е получила перфектно. Препоръчвам бонбона да се изяде наведнъж, за да може съставките му да се смесят, да ви накара да забравите всичко, да затворите очи и да се потопите в шоколадовия водопад, който ви облива вътрешно. Сладост, шоколад, Lindt, кадифе, неземен вкус, още шоколад и това сякаш продължава безкрайно, а е само един бонбон. След него остава само красивата му опаковка и усещането, че сте преживели нещо изключително, което трае докато не посегнете за следващия, ако предвидливо сте се запасили с повече бонбончета Lindor от Lindt.

0 коментара: