Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Случва ми се и на мен понякога да получа продукти за тестване, което от една страна си е готино, но от друга е обвързващо, защото все пак тр...

PR пратка от Parfimo.bg

Случва ми се и на мен понякога да получа продукти за тестване, което от една страна си е готино, но от друга е обвързващо, защото все пак трябва да спазвам някакви срокове. Относно изказаното мнение - при мен то винаги е лично, независимо от продукта и рекламата му или публикациите по другите сайтове. От доста време съм в партньорската програма на Parfimo.bg за блогъри и в нея ми допада това, че сама мога да си избирам продуктите, които да получа. Макар според някои дами сумата, която отпускат да е малка, в сайта постоянно има намаления, което ми позволява да пробвам какво ли не - бяла и декоративна козметика и оригинални парфюми. Последния път се спрях на 4 нещица, като в тази публикация ще ви представя 3 от тях, а лака го оставям за отделна.


Започвам с най-големият продукт - Renée Blanche Rb Haute Coiffure For All Kind Of Hair. Шампоанът е 1 литър, взех го с идеята да се ползва от цялото семейство, след като е описан като подходящ за всеки тип коса. Марката е италианска, нищо по-специално не пише за нея в сайта на Parfimo, то и за самия продукт няма много информация. Ароматът му е приятен, пени се добре, като състав е приемлив, измива добре косата. На моята и се отразява чудесно, защото я поддържа чиста и красива 4-5 дена, което е повече от задоволително. Проблемът обаче е, че Renée Blanche Rb Haute Coiffure изсушава скалпа ми, от което получих неприятен сърбеж. И ми се наложи да ползвам друг продукт за скалп, който да поправя щетите. Същото се случи и с дъщеря ми. При мъжете в семейството не се появи такъв проблем.

Вторият продукт, който си избрах, е маската за коса на Kallos Cosmetics - Algae. Предишният ми опит с марката е много положителен, маска за коса си ползвам редовно, независимо от шампоана. Тази специално е екстракт от водорасли и масло от маслина. Предназначена е да хидратира изтощени коси. Моята е доста дълга, пада като невидяла и маската й помага да не хвърчи и изглежда като метла. Детето също я ползва, най-вече за улесняване при ресане. Както всички маски мирише приятно, с кремообразна консистенция е, оправдава си цената, а също и славата на унгарската марка.



Следващият продукт е крем за тяло с плодов аромат в много готина опаковка с формата на бухалче. Взех го само заради нея, тъй като продукти за тяло имам няколко насъбрани. Марката е 2K, немска, не съм се сблъсквала с нея до сега, като им разглеждах продуктите в сайта на Parfimo ми направи впечатление колко са цветни и момичешки. Предлагат предимно декоративна козметика + продукти за тяло.

Относно моето бухалче - главата му се развива и в долната му половина има 30 мл крем. Плодовият аромат е описан като лек, но за мен е доста осезаем. Не съм сигурна дали е точно плодов, долавя се нещо малиново, но е по-скоро изкуствено. Самият крем е като сметана, съвсем малко мазен, попива бързо и прави кожата мекичка. Количеството му не е достатъчно, за да му се порадвате дълго, затова го ползвам предимно за ръцете. Като цяло не съм впечатлена, не ме разочарова, но и не ме изненада с нищо.

Равносметка - маската се оказа най-сполучливия ми избор от трите неща. Ще видим лака как ще се представи, но все пак той е декоративна козметика и не очаквам кой знае какви подвизи от него.

0 коментара: