Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Имах късмет да спечеля продукт на Lumene в техен конкурс. Част от условието за получаване на наградата беше да я тествам и да споделя впечат...

Хидратиращ серум Lumene Sensitive Touch Instant Relief Serum

Имах късмет да спечеля продукт на Lumene в техен конкурс. Част от условието за получаване на наградата беше да я тествам и да споделя впечатленията си. Реших, че блогът е подходящо място за това, за да могат повече хора да научат за новата серия на марката.

А серията включва луксозни продукти, които се грижат за чувствителната кожа на лицето. Изборът не беше много лесен. Аз се спрях на хидратиращия серум Lumene Sensitive Touch Instant Relief Serum. От описанието му ми допадна, че действието му е по-силно от това на кремовете за лице и разбира се ефекта, който се очаква след ползването му.

Получих серумът и започнах да го употребявам още същия ден. Кожата ми е доста светла и чувствителна, вкъщи е топло и понякога това я изсушава прекалено много. Когато изляза навън студът я дразни и тя губи гладкостта си. Затова нанасям серум преди излизане, а вкъщи обикновено сутрин. Вечер нямам възможност да си обърна голямо внимание, заради наличието на три диванета, които са по-важни от всичко друго :)

Опаковката на серума много ми хареса. Заложено е на приятни и успокояващи цветове - светло синьо и млечно бяло. Шишенцето е женствено, леко заоблено, стъклено, много удобно за хващане и ползване. Няма опасност да се излее, ако се наклони, а помпичката има възможност да се заключва и по този начин дори да се натисне не излиза нищо. Което е полезно при наличието на деца, особено когато решат, че това е новият парфюм на мама и искат да го пробват.

Серумът е млечно бял на цвят, консистенцията му е течна, лека и нежна. Има много приятна миризма, днес се сетих на какво е като видях градината, мирише ми на кокичета. С помпичката много лесно си дозираш колко серум искаш да ползваш, което е удобство.

В първият момент като се нанесе се усеща свеж полъх върху кожата, леко хладнее. Почти веднага я стяга и бързо попива. Чувството на хидратация и стегнатост се запазва дълго време и кожата не реагира така остро на горещина и студ. След като съм излизала и ползвала серума, кожата ми е все така гладка и мека, а не като преди сякаш надрана с нещо. Вкъщи топлината сякаш не ме дразни толкова и кожата на лицето ми не изсъхва както преди.

Според опаковката в серума има антиоксиданти, витамин А, B,D и Е, Омега 3 и 6 мастни киселини и минерали, масло от рапица и чисто ленено масло. Флакончето е 30 ml, може да се намери на цена от 38 лв.

0 коментара: