Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

По мои наблюдения козметиката на Natalia така и не успя да се наложи в България. Което за мен е доста странно. Цените са много достъпни за т...

Подхранващ балсам Natalia (Mum's Miracle Balm)

По мои наблюдения козметиката на Natalia така и не успя да се наложи в България. Което за мен е доста странно. Цените са много достъпни за такъв клас козметика, качеството е на ниво, предназначени са за доста широка аудитория - бременни, майки и бебета, но въпреки това скоро с тъга забелязах, че сайтът им го няма :(

Аз открих  Natalia малко късно, след края на последната си бременност, но това не ми попречи да се възползвам от продуктите им.

Опаковките са страшно симпатични, много ми харесват. Малки бурканчета и шишенца, стъклени, с капачки на винт (разбрах, че във Великобритания ги приемат обратно за рециклиране). Всичките им продукти са 100% натурални и много голяма част от съставките им са от органични.

В момента имам Подхранващ балсам за новата майка. Съставките му са: масло от шеа, масло от невен, масло от шипка, центела, пореч, Витамин Е, етерични масла: роза, лавандула. Предназначен е за подхранване на кожата на лицето и тялото. Пише, че може да е ползва дори за сухи краища на косата, но моята е мазна и не съм пробвала.

Аз го ползвам след почистване на лицето и на местата, където имам стрии. За стриите няма как да помогне, там вече кожата е разкъсана, трябвало е да го ползвам преди това, но все пак я омекотява да не реши пак да се цепи.

Консистенцията му е доста мазна, в бурканчето балсамът е твърд, а като се сложи върху кожата се разтопява. Кожата ми става приятно мека. Малко по-мазен ми е, но с кърпичка махам това, което не успее да попие. Има доста остър за мен аромат, не мога да определя на какво точно е. Но не е неприятен, просто е различен. Това обаче показва, че няма добавени различни парфюми за по-добър мирис. Трайността му е само 9 месеца, затова гледам да го използвам максимално. 60 ml си го взех за 28 лв.


Мисля да пробвам и други от продуктите на Natalia, които са подходящи за мен, все още се намират тук таме из магазините.

0 коментара: