Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

В опит да вляза в ритъм след многото почивни дни, след вкусните козунаци и чукането с яйца, реших днешната ми публикация да е за пролетния т...

Tag: I love spring!

В опит да вляза в ритъм след многото почивни дни, след вкусните козунаци и чукането с яйца, реших днешната ми публикация да е за пролетния таг, докато още е актуален. Тя пролетта упорито се опитва да премине в лято, в което няма нищо лошо и я подкрепят с две ръце.

Това е първият ми таг, затова се извинявам ако не съм спазила точно правилата, просто не ги зная :) Специални благодарности на Тети от A love story.. за тага, радвам се, че мога да се включа. Публикацията ми може да играе ролята на Wish list, защото повечето от козметиката ще е на снимки от нета, по които въздишам.


1. Любим пролетен лак за нокти:

Харесвам по-нежните и млечни цветове и ми е трудно да посоча само един, затова слагам снимка на нещо примерно. Този нюанс ми харесва, защото ми прилича на вкусен сладолед и на черешки :)



2. Задължителен цвят червило за пролетта:

В момента през деня ползвам глосът на BM Beauty, а за по-специални случаи си имам едно червилце на Maybelline, цвят Rose metal, което вече привършвам, но все още ми върши работа.


3. Любима пролетна рокля:

Една от причините да обичам топлото време е възможността да се носят рокли, поли, къси гащи. За съжаление вече не всичко ми седи добре, но това не пречи да мечтая за ефирни роклички на цветя и пеперуди, в жълти, зелени и сини цветове.


4. Любими аксесоари за пролетта:

Тук честно казано се затруднявам, поствам едни гривнички, които ми хванаха окото в нета.



5. Любимо цвете:

Обожавам цветята, макар че трудно ги отглеждам. Добре, че си растат сами в градината. Изброявам: зюмбюл, момина сълза, люляк (макар, че е храст), нарциси и т.н.

6. Кой пролетен тренд харесваш най-много:

Много труден въпрос, гугъл отново ми се притече на помощ :)
 

7. Любим парфюм за пролетта?

Много бих искала да пробвам парфюма Cherry in the Air на Escada. Той си е направо летен, но на снимката изглежда толкова изкушаващо, нали?


8. Какво най-много харесваш в пролетта?

Зеленината, песента на птичките, цветята, цветовете, слънцето, ами май всичко :)


9. Планове за тази пролет:

Да прекарвам повече време сред природата. Да пътувам и да видя нови места. Едва ли ще имам тази възможност, но упорито си го мечтая.

Това е от мен, ако желаете и не мислите, че е късно за пролетната тема ще се радвам да се включите и вие.

1 коментар:

  1. Много се радвам, че си изпълнила тага точно от мен! :)
    Страхотна публикация! ^^

    ОтговорИзтриване