Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Добро утро, днес съм активна от сутринта и то защото новината си заслужава. Вчера споделих във фейсбук страничката си, а днес реших да напиш...

Време е за нещо ново, красиво и розово или Pinks Beauty Box

Добро утро, днес съм активна от сутринта и то защото новината си заслужава.

Вчера споделих във фейсбук страничката си, а днес реших да напиша и публикация, за да остане за поколенията :)

След Prettybox, от която поръчах две кутии - април и май и останах разочарована, вчера научих новината, че един мой любим сайт също стартира с такова начинание. Става въпрос за Pinks.bg и тяхната Pinks Beauty Box. Ако все още не сте посещавали сайта, ви препоръчвам да се запознаете с него. Ще ви изненада приятно с качествена и актуална информация от света на модата и красотата. Това не е реклама, наистина го харесвам и го чета редовно.


А сега относно кутията на красотата - тя ще съдържа от  5 до 10 козметични продукта, избрани от редакторите на Pinks, които получавате в семпъл, размер за пътуване или делукс размер. Цената е повече от добра - 10 лв с доставката, докато при Prettybox беше 25 лв.

Много приятно изненадана останах от организацията, защото след като изпратих имейл с данните си, получих възможност да попълня бюти профил с това какви продукти предпочитам и още първата кутия ще е съобразена с мен. Очаква се и доставката на кутията да е много бърза, още следващата седмица очаквам розовата прелест да пристигне при мен. Чак след това от списанието ще разкрият какви продукти се съдържат в кутията.

Freedom System - Inglot
Моят личен съвет е, ако имате желание и обичате подобни изненади, да си поръчате Pinks Beauty Box. Количествата са ограничени, а цената си заслужава. За първите 90 поръчали има и подарък червило в актуални цветове от Freedom System на Inglot.

Искрено се надявам на успеха на това начинание и с нетърпение чакам отзиви за новите бюти кутии.

Може да поръчате Pinks Beauty Box тук.

4 коментара:

  1. Аз вчера още си я поръчах. Нямам търпение да видя какво има вътре. :) Доста са се постарали за тази кутия и сайтът наистина е страхотен.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз поръчах, дано ни изненадат приятно! :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз поръчах! Чакам я с нетърпение!
    Ивана
    dreamofjoe.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен блог имаш! Последвах те, ако искаш разгледай и моя :)

    http://quitealooker.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване