Един блог за всичко останало

Home Top Ad

Предполагам вече всички са си получили кутиите, моята също е вкъщи, но я видях само на снимки - получих лак между другото, но не знам кой от...

Малко разсъждения за Pinks Beauty Box октомври 2013

Предполагам вече всички са си получили кутиите, моята също е вкъщи, но я видях само на снимки - получих лак между другото, но не знам кой от двата вида е. Затова няма да се спирам на продуктите, а ще засегна една друга тема, която ми човърка съзнанието. Става въпрос за цената на кутията и какво точно плащаме.


В началото кутията струваше 10 лв, после цената се увеличи на 15 лв, като при абонамент си остава същата и няма отстъпка. Ок, всеки си преценява дали може да отдели тези пари. Аз съм преценила, че за в момента мога и ги давам.


Бях решила обаче, че тази цена е за продуктите, които съдържа кутията, затова и те са в по-голямата си част сашета или травъл размер и по един продукт оригинален размер.

Тъй като в последната кутия имаше мостри на Vichy, които се предлагаха безплатно в някои аптеки, на мен ми стана странно защо ние заплащаме за тях (разбира се, заедно с други продукти) след като може да отидеш в аптеката и да ги получиш без каквото и да е заплащане.

Публикувах следния коментар на страницата на Vichy "Интересно защо тогава в октомврийската кутия на Pinks Bg ги има тези мостри, а ние плащаме пари за нея. Вярно, че има и други продукти, но реално те продават мострите ви..." и получих следния отговор от Pinks:

"Уважаема ..., благодарим ви че като наш клиент изказвате мнение за Pinks Beauty Box, но държим да уточним, че услугата Бюти Бокс не представлява продажба на продукти. Цената, която заплащате, включва доставката на тази услуга до вас по този начин с идеята да изпробвате продукти на различни марки преди да си ги купите, както и изрично е уточнено в нашите Общи условия. Продуктите на Vichy в октомврийската Pinks Beauty Box са предоставени от марката, за да достигнат приятно до вас чрез нашата услуга, и ние не печелим от тяхната "продажба"  С пожелание за хубава вечер, екипът на Pinks.bg"


И още "Да, разбира се, затова и ние уточняваме - просто понеже Vichy наистина са в голяма кампания кутиите влизат и при нас - така имат още един сигурен канал, че ще достигнат до хората, защото искат тези продукти да се изпробват от максимално много дами  За в бъдеще може да сте сигурна, че всичко, което е в кутията, е предварително координирано с марките, не работим с паралелно внасящи фирми ".

Т.е. аз го разбирам така: ние заплащаме самата услуга (предполагам подбирането на продуктите, контакта с фирмите, които ги предоставят) и доставката. В такъв случай съдържащите се в кутията продукти са безплатни. Грубо изчислено чрез сайта на Тип Тип доставката до моя адрес ми излезе 1,20 лв (поправям се, защото не бях добавила град на изпращане, а само, че пратката ще бъде донесена в офис, иначе цената е 5-6 лв). Това означава ли, че плащам 10-12 лв, защото някой е отишъл вместо мен в аптеката и е взел мострите на Vichy?!?

Предполагам, че малко издребнявам, но вие какво мислите по въпроса? А ако съм права, значи на Prettybox плащаме 20 лв за същото - свързване с марките и набавяне на безплатни сашета, които и без това са безплатни...