Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Преди няколко дни имах възможността да се срещна и прекарам приятно част от следобеда в компанията на готина и страхотна дама. Повод за срещ...

Първа среща с TianDe и да видим какво ще излезе от това

Преди няколко дни имах възможността да се срещна и прекарам приятно част от следобеда в компанията на готина и страхотна дама. Повод за срещата ни беше възможността да се запозная с компанията TianDe и продуктите, които тя предлага.



Първо малко информация, която намерих в нета: Създадена е в Русия и предлага продукти произведени в Китай. В буквален превод TianDe означава “Небесно съвършенство”.

Продукцията е изцяло произведена в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на TianDe). Лечебната козметика е коктейл от билки и натурални продукти от жен-шен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др. по китайски рецепти от преди 5000 години.

В производството на продуктите на TianDe се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар.

Дори водата, която се използва в козметиката, се извлича от минерални извори и от морските дълбини. Пречиства се с помощта на мембранна технология , а това е процес при който водата се обогатява с микроелементи, участващи в състава на козметичните продукти.

Предизвикаха интереса ми в интересните и различни продукти и с това, че наблягат на натуралните съставки. По-голямата част от продукцията е ориентирана към грижи за красотата, но имат и лечебна козметика, която е насочена към решаването на различни здрвословни проблеми и към цялостно укрепване на организма.


TianDe е съвсем от скоро в България, почти нищо не съм чувала за нея и това ме прави леко скептична относно продуктите и действието им. На думи звучи доста добре, ще видим как ще е на действие. На срещата имах възможност да изпробвам спа процедура за ръце, която включваше три стъпки: пилинг гел, скраб с морска сол и крем за ръце. Останах доволна от комбинацията. Не ми допадна само, че в крема за ръце присъстват парабени.


Получих като комплимент продуктите, които виждате на снимките и имам намерение да ги пробвам всичките и да споделя искрено мнението си. Тогава вече ще преценя дали мога да се доверя на компанията и да стана техен клиент.

Ще ми е полезно да споделите дали имат впечатления от техни продукти и да прочета и други ревюта.

1 коментар: