Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Здравейте, момичета, днес четох няколко такива публикации и ми бяха много интересни, затова реших и аз да направя. Така че това е последния ...

Eco cosmetics през 2013 година

Здравейте, момичета,

днес четох няколко такива публикации и ми бяха много интересни, затова реших и аз да направя. Така че това е последния пост за тази година, а от утре на ново :)

Чудех се кои постове да ви представя - дали най-четените или които са ми любими на мен, в крайна сметка ще бъде комбинация от двете.

Януари 2013

През този месец съм наблягала на бялата козметика (то като цяло декоративната е по-слабо застъпена в блога и трябва да поправя това). Трудно ми е да отлича само един продукт, но нека това да е Дълбоко хидратиращ крем за ръце Madara. И тази зима си взех от него и го ползваме всички.



Февруари 2013

В най-краткия месец на годината фаворит е Сребърната вода. В последно време не съм я ползвала много, което ме подсети че трябва да си взема пак, заедно с масло от чаено дърво.



Март 2013

Март може да се похвали с много неща - първите ми Lush неща, първата ми кутия на красотата, както и няколко домашно забъркани рецепти за коса и ръце. Колебая се между две публикации, затова ще посоча и двете като любими - Крем за лице Шипкова Страст (така и не се наканих да си поръчам още нещо от Лавандулово синьо, но ще поправя това, тъй като виждам доста изкушения на страничката им) и Натурална грижа за ноктите.


Април 2013

Април е на приливи и отливи, имам добри попадения, но има и разочарования. Серията на M. Asam - Aqua Intense заслужава да се отбележи като нещо интересно и ново на пазара, затова ви припомням пак за нея.






Май 2013

Цели два тага (добре, че са другите блогърки да ме включват и напомнят), любимият ми парфюм, много цветове и слънчице, това е един от любимите ми месеци. Чакам го да дойде пак с нетърпение, а до тогава ароматът на Terra Nova Sacura and Green tea Perfume Essence ще ми напомня за него.


Юни 2013

Месецът е забележителен с първата Pinks Beauty Box и с пясъчните лакове, но другите постове също не са за пренебрегване. Аз избрах да си припомня Perfect Sand Lacquer S76 най-вече заради хубавите снимки, които успяхме да направим тогава с мъжа ми.


Юли 2013






Или ме е напекло много слънцето или ме е хванал летния мързел, но през юли малко съм му отпуснала края. Липсва ми вълшебния финиш ФДТ мус на M.Asam, който голямата ми дъщеря много хареса и тайно отмъкна и изразходва.


Август 2013

През август не можахме да отидем на море и се плацикахме в домашния мини басейн, най-вече децата. Публикации почти няма, но има вкусни мъфини и маски с грозде -
Грозде за красота и мъфини за коремчето




Септември 2013

Месецът не е забележителен с нищо, почти нямам и публикации, доста слабо съм се представила. Запознах се с Bodyline - ароматна, свежа и забавна козметика, трябва скоро пак да пиша за тях, че пробвах още два продукта, но на друга марка произвеждана от същата фирма.


Октомври 2013



През октомври неочаквано и спешно заминах за Холандия, нали имах желание да пътувам. Не се получи както исках, затова след един месец се прибрах, но нямах никакво време да пиша в блога, затова имам само 2 публикации. Още не съм писала за продуктите, които си купих там, това ще е една от задачките ми за новата година.






Ноември 2013

Прибрах се и бях много щастлива, че съм отново със семейството си. През ноември имах възможността да пробвам красивите лакове на Manhattan и Chen Yu и да открия плодовото мляко за коса на milk_shake.





Декември 2013

Годината се изтърколи доста бързо, но пък като цяло беше много добра за мен, затова нямам много изисквания към новата, сигурна съм, че ще е още по-добра. За декември любим продукт ми беше кремът за ръце на Арома, който свърши и си купих другият от същата серия с пъпеш.





Това беше моята година в публикации. Ако ви е интересно може да прочетете как мина 2013 при другите блогърки:

Murfeishun..през 2013
Beautiful Sin през 2013 година
Le Soleil през 2013 година
A Cup of Teia Ted през 2013 г.

1 коментар:

  1. Не бях чела всички постове и ми бяха интересни :-)
    Успешна 2014 година ти желая!

    ОтговорИзтриване