Един блог за всичко, което ме вълнува

Home Top Ad

Гледам да не оставам без околоочен крем и дори да пропусна вечер да нанеса друго на лицето си, поне тази зона третирам. Досега май не съм по...

Viterol.A Eyes Околоочен крем против бръчки

Гледам да не оставам без околоочен крем и дори да пропусна вечер да нанеса друго на лицето си, поне тази зона третирам. Досега май не съм повтаряла продукт против бръчки, все гледам да пробвам различни. Не се заблуждавам, че някой околоочен крем ще поправи кожата ми, според мен това не е възможно. Но не пренебрегвам грижата за тази зона, защото както знаете там излизат едни от първите бръчици, наречени мимически, там кожата е много нежна и чувствителна.

Последният продукт за околоочна грижа, който почти привършвам е на DS Laboratories - Viterol.A Eyes. Той може да се ползва и за бръчките покрай устата. Освен него има и Viterol.A Face, който е за цялото лице и се препоръчва да се ползват двата продукта заедно. Аз си взех само околоочния крем, защото го намерих на промоция за около 35 лв 15 ml, иначе нормалната му цена е към 50 лв.

Голяма кутийка с малка тубичка, която е обърната с върха на долу и постоянно ми се случва в капачето да изтече крем, затова съм го извадила и го държа хоризонтално. Кремът е мътно бял, като консистенция е нещо средно между гел и крем. Има слаб аромат, който не се усеща като се нанася. Съвсем малко количество се ползва и стига за дълго време, но няма начин да определиш колко е останало в тубичката. Аз го ползвам сутрин и вечер само покрай очите.

без крем
със крем

Попива бързо и много приятно освежава кожата. Не щипе, не я опъва, не изсъхва неприятно, няма кир ефект и чудесно се понася с фон дьо тен или ББ крем. Още след нанасянето оптически се вижда, че запълва фините линии покрай очите (опитала съм се на снимката да хвана това). Ползвам го достатъчно дълго време, за да проверя как действа и не съм съгласна с производителя, че след 8 седмици намалява бръчките. Както писах при ползването му те наистина не се виждат, но когато се изтрие пак са там. Не мога да кажа дали са ми се появили нови бръчки, не броя всяка чертичка, но поне поддържа кожата покрай очите овлажнена и гладка.
 

За мен Viterol.A Eyes общо взето действа като другите околоочни продукти, които съм пробвала. На мен ми понася добре, няма неприятни странични ефекти и ако не му беше толкова висока цената сигурно бих продължила с използването му, но не мисля, че е магическо средство.

2 коментара:

  1. Жалко, че ефектът му не трае дълго, както на снимката. Определено се забелязва голяма разлика.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иска ми се и на мен да има крем, който магически трие бръчките, но за съжаление още не са измислили такъв. Все още имам време преди да се сбабичосам и ще чакам някой да направи революционно откритие :)

      Изтриване